Η συγκλονιστική αποκάλυψη της ηθοποιού: Τα χειρουργεία στο κεφάλι και η μάχη κόντρα στον θάνατο
Hollywood

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της ηθοποιού: Τα χειρουργεία στο κεφάλι και η μάχη κόντρα στον θάνατο

Η απίστευτη αποκάλυψη που δεν περιμέναμε

Είναι από τις περιπτώσεις των ηθοποιών που έχουν εκατομμύρια θαυμαστών, βρίσκονται στο επίκεντρο κι όμως κατάφερε να κρατήσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της μυστικό. Μέχρι σήμερα, που στα πλαίσια δημιουργίας ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, άνοιξε την ψυχή της στην εφημερίδα Νew Yorker.

O λόγος για την Emilia Clarke την θρυλική Daenerys Targaryen του Game of Thrones που έκανε μια σειρά από συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντομετώπισε και την έφερε δύο φορές αντιμέτωπη με τον θάνατο.

Η ξανθιά Khaleesi αποκάλυψε πως είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς και γυμναζόταν στο Λονδίνο στις 11 Φεβρουαρίου του 2011όταν έπεσε αναίσθητη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρομερούς πόνους στο κεφάλι. Μετά την μαγνητική εγκεφάλου, η 24χρονη τότε ηθοποιός ενημερώθηκε πως έχει ένα μεγάλο ανεύρισμα το οποίο είχε προκαλέσει εγκεφαλική αιμορραγία η οποία με την σειρά της είχε δημιουργήσει ένα τύπου εγκεφαλικό, από το οποίο η ηθοποιός θα μπορούσε να είχε πεθάνει ακαριαία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved