Ηθοποιός του Game Of Thrones σοκάρει με την εξομολόγηση της: «Σκεφτόμουν κάθε λεπτό ότι θα πεθάνω»
Hollywood

Ηθοποιός του Game Of Thrones σοκάρει με την εξομολόγηση της: «Σκεφτόμουν κάθε λεπτό ότι θα πεθάνω»

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον κίνδυνο που καθημερινά «απειλούσε» τη ζωή της.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε με κείμενό της στο περιοδικό «The New Yorker» ότι έχει περάσει δυο ανευρύσματα στον εγκέφαλο.

Πρόκειται για την ηθοποιό Emilia Clarke , την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την σειρά Game Of Thrones.

Η ίδια με αφορμή τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία SameYou για να ευαισθητοποιήσει σε θέματα που αφορούν την ανάρρωση μετά από τραυματισμούς στο κεφάλι και εγκεφαλικά σε νέους ανθρώπους, μίλησε για όλες εκείνες τις στιγμές που αντιμετώπιζε.

«Τη στιγμή που όλα μου τα παιδικά όνειρα φαίνονταν πως έχουν εκπληρωθεί, έχασα σχεδόν το μυαλό μου και τη ζωή μου. Η διάγνωση ήταν ταχεία και δυσοίωνη: μηνιγγική αιμορραγία, ένας θανατηφόρος τύπος αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου (…) Ήμουν 24 ετών. Δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό», λέει και περιγράφει; «Το όνομά μου είναι Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ. Όμως, δεν μπορούσα να το θυμηθώ. Αντ’ αυτού ακατάληπτες φράσεις έβγαιναν από το στόμα μου. Ήθελα να διακόψω την υποστήριξη. Ζήτησα από τους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω. H δουλειά μου, τα όνειρά μου για το πώς θα ήταν η ζωή μου περιστρεφόταν γύρω από τη γλώσσα, την επικοινωνία. Χωρίς αυτό, ήμουν χαμένη». Αναφέρει πως έπαιρνε μορφίνη για να αντιμετωπίσει τους πόνους, ενώ η κούραση που ένιωθε ήταν αφόρητη.

«Η δεύτερη σεζόν ήταν η χειρότερη για εμένα (…). Για να είμαι πολύ ειλικρινής, σκεφτόμουν κάθε λεπτό ότι θα πεθάνω», λέει και καταλήγει: ««Αισθάνομαι ατελείωτη ευγνωμοσύνη – στη μητέρα μου, στον αδερφό μου, στους γιατρούς μου, στις νοσοκόμες και στους φίλους μου. Κάθε μέρα μού λείπει ο μπαμπάς μου, που πέθανε από καρκίνο το 2016, και τον ευχαριστώ που κρατούσε το χέρι μου μέχρι το τέλος. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ για να δω το τέλος της ιστορίας και την αρχή από οτιδήποτε ακολουθεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved