Κι όμως! Ο James Bond έρχεται στην Αθήνα
Hollywood

Κι όμως! Ο James Bond έρχεται στην Αθήνα

Ο πράκτορας 007 θα παρκάρει το αυτοκίνητο του στην πρωτεύουσα.

Ο James Bond, τον οποίο υποδύεται πλέον ο Daniel Graig, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα βρεθεί στην χώρα μας για τη νέα ταινία, η οποία θα παιχτεί στον κινηματογράφο σε ένα χρόνο από τώρα.

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, η κύρια βάση της νέας ταινίας «Βond 25» θα είναι η Τζαμάικα, ωστόσο πληροφορίες θέλουν να γίνονται γυρίσματα σε Ελλάδα και Ιταλία. Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο η χαρά των θαυμαστών του διασημότερου πράκτορα στον πλανήτη είναι τεράστια στο άκουσμα αυτών των νέων.

Σύμφωνα με χρήστη του Reddit, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για γυρίσματα στην Αθήνα. Ο ίδιος χρήστης κάνει λόγο για γυρίσματα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο 51χρονος Graig κάνει καθημερινά 12ωρες προπονήσεις με personal trainer για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της επικείμενης ταινίας.

Οι Ναόμι Χάρις, Λεά Σεϊντού και Ρέιφ Φάινς θα επιστρέψουν στους ρόλους που είχαν και στο «SPECTRE», ενώ φημολογείται ότι θα πάρει μέρος ο Ράμι Μάλεκ σε ρόλο κακού, σύμφωνα με το IMDB.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved