Έτοιμος για το τρίτο στεφάνι ο Johnny Depp - Αυτή είναι η καλλονή που τον έχει μαγέψει (photos)
Hollywood

Έτοιμος για το τρίτο στεφάνι ο Johnny Depp - Αυτή είναι η καλλονή που τον έχει μαγέψει (photos)

Ο Johnny Depp ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι γαμπριάτικο κουστούμι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Μπορεί ο τελευταίος του γάμος με την Amber Heard να έληξε άδοξα, ωστόσο ο Χολιγουντιανός star φαίνεται να έχει βρει αντικαταστάτρια.

Tην καρδιά του 55χρονου έχει κερδίσει μια νεαρή Ρωσίδα χορεύτρια, η οποία δεν ήξερε καν ποιος ήταν όταν τον πρωτογνώρισε. Η Πολίνα Γκλεν, που σύμφωνα με πηγή της βρετανικής εφημερίδας, είναι λίγο μεγαλύτερη από 20 ετών και κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, είναι η «μυστηριώδης» γυναίκα που εθεάθη στο πλευρό του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» πέρυσι τον Μάιο οτη Μόσχα και τον περασμένο Ιανουάριο στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Η Γκλεν μετανάστευσε πριν από λίγα χρόνια στις ΗΠΑ για χάρη της καριέρας της ως χορεύτριας και χορογράφου. Γνώρισε τον Ντεπ πέρυσι, όταν την πλησίασε σε πάρτι στο Λος Αντζελες.

«Δεν ήξερε ποιος ήταν... Τα κορίτσια στη Ρωσία δεν τον ξέρουν και οι άνθρωποι φαίνονται διαφορετικοί από κοντά» υποστήριξε η πηγή της εφημερίδας. Οίπως προσθέτει, υπήρξε αμέσως «χημεία» μεταξύ τους , και η σχέση που προέκυψε προχώρησε τόσο πολύ τους επόμενους μήνες, που τώρα η Γκλεν μένει στη βίλα του στο Λος Αντζελες.

Ο Depp, που για να αποφύγει πιθανές διαρροές για τη σχέση τους αναγκάζει όποιον επισκέπτεται το σπίτι του να υπογράφει συμφωνητικό μυστικότητας, φέρεται διατεθειμένος να την παντρευτεί και θέλει να ταξιδέψουν στη Ρωσία για να γνωρίσει τους γονείς της.


Δείτε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved