Η Gwyneth Paltrow αγκαλιά με τη νέα αγαπημένη του πρώην της Dakota Johnson (photos)
Hollywood

Η Gwyneth Paltrow αγκαλιά με τη νέα αγαπημένη του πρώην της Dakota Johnson (photos)

Aκομπλεξάριστη Gwyneth Paltrow πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό της Dakota Johnson, νυν σύντροφο του Chris Martin.

Η ευκαιρία για τη φωτογραφία δόθηκε στα γενέθλια του Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ, φίλου της Paltrow, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία του μαζί με την Gwyneth και την Dakota Johnson από το πάρτι που έγινε στο Λος Αντζελες.

Ο διευθυντής μόδας και ομορφιάς του Υοutybe έκανε, μάλιστα, και πλάκα με τη φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media, κάνοντας λογοπαίγνιο με την περιβόητη ανακοίνωση του διαζυγίου της Paltrow και του τραγουδιστή Chris Martin το 2014, στην οποία γινόταν λόγος για «συνειδητό ξεζευγάρωμα».

Συνειδητή τριπλέτα» έγραψε ο Μπλάσμπεργκ με το βιτριολικό χιούμορ του, που μάλλον δεν πείραξε τις καλεσμένες του. Αν και η Paltrow συνοδευόταν από τον νέο σύζυγο της Μπραντ Φάλτσουκ, η Dakota δεν είχε στο πλευρό της τον σύντροφο της.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Gwyneth Paltrow δείχνει εξαιρετική άνεση με τη νέα σύντροφο του πατέρα των παιδιών της. Μαζί με τον νέο σύζυγο της, τους κάλεσαν στον μήνα του μέλιτος τους!

Ο Μπλάσμπεργκ, πάντως, ως ειδικός σε θέματα στιλ, δεν άφησε ασχολίαστο το ντύσιμο της ξανθιάς ηθοποιού, η οποία ήταν στην πένα. Αστειεύτηκε ότι έβαλε τα καλά της για χάρη του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός πήγε στο πάρτι αμέσως μετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας των «Εκδικητών», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved