Η νέα ταινία του Ταραντίνο έκανε τους κριτικούς να τον χειροκροτούν επί 7 ολόκληρα λεπτά (photos)
Hollywood

Η νέα ταινία του Ταραντίνο έκανε τους κριτικούς να τον χειροκροτούν επί 7 ολόκληρα λεπτά (photos)

Ακριβώς 25 χρόνια μετά την κατάκτηση του Χρυσού Φοίνικα για το «Pulp Fiction», ο Κουέντιν Ταραντίνο έκανε τις Κάννες να υποκλιθούν και πάλι στο ταλέντο του.

 

Η πρεμιέ­ρα της ταινίας του Οnce upon a time με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο ντι Καπριο, Μάργκοτ Ρόμπι αλλά και με τον Λουκ Περί στον τελευταίο κινηματογραφικό ρολό της ζωής του ξεσήκωσε κριτικούς και θεατές, οι οποίοι χειροκροτούσαν όρθιοι επί επτά λε­πτά στο φινάλε της.

Λίγο νωρίτερα, στο κόκκινο χαλί, η άφιξη του λαμπε­ρού καστ είχε γίνει δεκτή με τον ίδιο ενθουσιασμό από το κοινό, το οποίο είχε κατακλύσει την Κρουαζέτ με αρκε­τούς να προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την τελευταία ταινία του Ταραντίνο πριν από τη συνταξιο­δότηση του μέχρι τέλους, κρατώντας πλακάτ.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την ταινία έμεναν κρυ­φές, με τον ίδιο τον Ταραντίνο νσ ζητά μέσω social media από τους κριτικούς να μην κάνουν πολλές αποκαλύψεις για την πλοκή της. Το ίδιο ζητήθηκε και από εκπρόσωπο του φεστιβάλ πριν από τη δημοσιογρα­φική προβολή της ταινίας, προκαλώ­ντας γιουχαίσματα, ωστόσο η θερμή αντίδραση του κοινού μετά την επί­σημη πρεμιέρα έσβησε» τα πάντα.

Ο Πιτ, ο ντι Κάπριο και ο Ταραντίνο έφτασαν στο κόκκινο χαλί ντυμένοι με μαύρα κοστούμια, ενώ η Μαργκότ Ρόμπί. η οποία υποδύεται τη Σάρον Τέιτ επέλεξε ένα ασπρόμαυ­ρο σύνολο για την περίσταση, παρα­δόξως μη αποκαλυπτικό. Η σύζυγος του Κουεντίν Ταραντίνο, Ντανιέλα Πικ δεν έφυγε στιγμή από το πλευ­ρό του σκηνοθέτη, ενώ φάνηκε να έχει πολυ φιλικές σχέσεις με τη Ρόμπι. ωστόσο η Καμίλα Μορόνο κατέφθάσε χωριστό από τον καλό της Λεο­νάρντο ντι Κάπριο.

Μεγάλος απών ο Λουκ Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ήμερες μετά την ολοκλήρωση του μοντάζ της ταινίας., με τους συντελεστές της να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον σε συνέντευξη που παραχώρησαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved