Οι εντυπωσιακές αναλογίες της Gwyneth Paltrow με μαγιό και η τιμή που προκαλεί «εγκεφαλικά» (photos)
Hollywood

Οι εντυπωσιακές αναλογίες της Gwyneth Paltrow με μαγιό και η τιμή που προκαλεί «εγκεφαλικά» (photos)

H Gwyneth Paltrow είναι μια γυναίκα καθηλωτική και στα 46 της χρόνια οι αναλογίες της κάνουν τις εικοσάχρονες να αναρωτιούνται.

Η Χολυγουντιανή star, εκτός από τις ταινίες και τον κινηματογράφο, δραστηριοποιείται πλέον και στον χώρο της μόδας, καθώς τρέχει το δικό της brand με το όνομα goop. H Gwyneth λοιπόν, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του brand στο Instagram, ποζάρει με χάρη μέσα στο μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι και αφήνει άφωνους τους fans της και το αντρικό κοινό.

Η ίδια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κυρίες της πασαρέλας, αφού οι αναλογίες της είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακές. Αν και μητέρα δύο παιδιών καταφέρνει να διατηρεί άψογη σιλουέτα, ενώ τα δίμετρα πόδια της μαγνητίζουν το βλέμμα.

Το εν λόγω brand λανσάρει πολυτελή προϊόντα, με αρκετά τσιμπημένες τιμές, και δημιουργήθηκε το 2008, ενώ από τότε έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, με πολλές διάσημες κυρίες να το επιλέγουν.

Όσον αφορά στην τιμή του μπικίνι, με το οποίο φωτογραφήθηκε η ηθοποιός, δεν λες ότι αποτελεί και υπερπροσφορά, κι ένα mini εγκεφαλικό επεισόδιο θα το πάθεις γυρνώντας το καρτελάκι και βλέποντας τον αριθμό.

Αν είσαι έτοιμος και έτοιμη να υποστείς διπλό χτύπημα με τις αναλογίες της Gwyneth και την τιμή του μπικίνι της μπες στο παρακάτω άλμπουμ με δική σου ευθύνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved