Ξεσάλωσε ο «ιππότης της ασφάλτου» στη Μύκονο με τη σύζυγό του! Τα καυτά φιλιά και οι βόλτες (photos)
Hollywood

Ξεσάλωσε ο «ιππότης της ασφάλτου» στη Μύκονο με τη σύζυγό του! Τα καυτά φιλιά και οι βόλτες (photos)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο για δουλειά αλλά και για διακοπές βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός David Hasselhoff με τη σύζυγό του Hayley Roberts.

O... Θρύλος του Baywatch αλλά και του Ιππότη της Ασφάλτου απολαμβάνει μαζί με τη γυναίκα της ζωής του -η οποία τυγχάνει να είναι κατά 28 χρόνια μικρότερή του- τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού μας ενώ συγχρόνως φέρνει σε πέρας και κάποιες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, είναι επίτιμος καλεσμένος για το Gumball 3000 Rally, έναν ετήσιο θεσμό μηχανοκίνητου αθλητισμού για πολυτελή αυτοκίνητα που φέτος περνάει από τη Μύκονο και θα καταλήξει στην εξίσου κοσμοπολίτικη Ίμπιζα.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Nammos να κρατά από το χέρι την 38χρονη σύζυγό του με την οποία είχαν παντρευτεί πέρυσι τον Αύγουστο στην Ιταλία σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

Δεν είναι μυστικό ότι ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος έχει μπει στο βιβλίο Guinness ως ο πιο αναγνωρίσιμος άντρας στην τηλεόραση, είναι λάτρης των αυτοκινήτων και μάλιστα ενίοτε συμμετέχει και σε αγώνες ράλι.

Επόμενος σταθμός του ζευγαριού για το φετινό καλοκαίρι είναι το Μονακό αλλά και η Ιταλία όπου και είχε παντρευτεί το προηγούμενο καλοκαίρι.

Όσο για τον έρωτά τους, κρατά αμείωτος και φτάνει να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά τους στη Μύκονο για να το διαπιστώσετε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved