Τρόμος για γνωστό τραγουδιστή: Ο αδερφός του «απειλούσε» ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του (photos)
Hollywood

Τρόμος για γνωστό τραγουδιστή: Ο αδερφός του «απειλούσε» ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του (photos)

Κι όμως αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Μέλος γνωστού boyband, αποκάλυψε πως ζήτησε δικαστικά μέτρα σε βάρος του αδερφού του, καθώς εκείνος απειλούσε ότι θα σκότωνε την έγκυο γυναίκα του και το αγέννητο παιδί τους.
«Έπειτα από ώριμη σκέψη, η αδερφή μου κι εγώ, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του αδερφού μας σήμερα», έγραψε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Twitter ο τραγουδιστής.
«Δεδομένης της ολοένα και πιο ανησυχητικής συμπεριφοράς του και της πρόσφατης αποκάλυψής του ότι κάνει σκέψεις να σκοτώσει την έγκυο σύζυγό μου και το αγέννητο παιδί μας, δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά να πάρουμε κάθε μέτρο που είναι δυνατό για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας», συμπλήρωσε, καταλήγοντρας ότι εξακολουθούν να αγαπούν τον αδερφό τους και να ελπίζουν ότι θα λάβει την κατάλληλη θεραπεία προτού κάνει κακό στον εαυτό του ή στους άλλους.

Σύμφωνα με τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, θα πρέπει να μένει τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά από τον αδερφό του, τη σύζυγό του και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους, αλλά και από το σπίτι τους.
Ο 31χρονος από την πλευρά του, με δικό του tweet, διέψευσε τους ισχυρισμούς του αδερφού του δηλώντας σοκαρισμένος.

Πάντως ο μικρότερος από τα αδέρφια, σε ένα ξέσπασμα που είχε στο Twitter, έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά.
«Θα είμαι καλά και χωρίς αυτούς. Πρέπει να με αφήσουν στην ησυχία μου. Ο Μάικλ Τζάκσον μου είχε πει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο και είχε δίκιο».
Δείτε για ποιους πρόκειται στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved