Και όμως! Αυτοί οι διάσημοι έχουν την ίδια ηλικία! Ποιοι celebrities είναι συνομήλικοι; (photos)
Hollywood

Και όμως! Αυτοί οι διάσημοι έχουν την ίδια ηλικία! Ποιοι celebrities είναι συνομήλικοι; (photos)

Έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά και έχουν μόλις ελάχιστους μήνες διαφορά όμως ή δεν το γνωρίζαμε ή δεν το είχαμε επεξεργαστεί αρκετά στο μυαλό μας. 

Τι κοινό όμως αλήθεια έχει η Meghan Markle με τον Justin Timberlake ή Beyonce με την Britney Spears;

Θα λυθούν όλες οι απορίες σας στις παρακάτω φωτογραφίες:

Για παράδειγμα, η Δούκισσα του Cambridge και σύζυγος του πρίγκιπα Harry την οποία οι Βρετανοί λατρεύουν να μισούν είναι συνομίληκη με τον Justin Timberlake ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της ζωής του μετά την αποκάλυψη πρόσφατα ότι απατά τη γυναίκα του.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον ίδιο να είναι χέρι χέρι με μία άλλη γυναίκα και οι οποίες κυκλοφόρησαν ευρέως μέσω των περιοδικών και των εφημερίδων, ανάγκασε τον καλλιτέχνη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη σύζυγό του και τον γιο τους, κάτι που σημαίνει ότι παραδέχτηκε και το παραστράτημά του. Η Markle και ο Timberlake λοιπόν είναι 38 ετών με εκείνη να έχει γεννηθεί στις 4 Αυγούστου του 1981 και εκείνον στις 31 Ιανουαρίου.

Δύο άλλες διάσημες που έχουν την ίδια ηλικία είναι η Beyonce και η Britney Spears.

H πρώτη γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981 ενώ η Britney είναι λίγους μήνες μικρότερη καθώς στις 2 Δεκεμβρίου έγινε 38 ετών.

Ίδια ηλικία όμως έχουν και η Rihanna με τον Rupert Grint. Οι δυο τους είναι 31 ετών, εκείνη γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου του 1988 και εκείνος στις 24 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς.

Ότι η Ellen Degeneres με την Madonna έχουν την ίδια ηλικία το γνωρίζατε; Και όμως! Είναι και οι δύο 61 ετών, η μία τον Αύγουστο και η άλλη τον Ιανουάριο του 1958.

Σίγουρα πάντως αυτό που δεν περιμέναμε είναι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama να έχει την ίδια ηλικία με τη Sandra Bullock. Είναι και οι δύο 55 ετών.

Πενηντάρες και συνομίληκες είναι η Gwen Stefani και η Jennifer Aniston οι οποίες γεννήθηκαν το... σωτήριον έτος 1969!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved