Τα τρυφερά λόγια αγάπης στη σύζυγό του που θα ήθελε να ακούσει κάθε γυναίκα! Θα... λιώσετε! (photos)
Hollywood

Τα τρυφερά λόγια αγάπης στη σύζυγό του που θα ήθελε να ακούσει κάθε γυναίκα! Θα... λιώσετε! (photos)

Είναι τόσο ερωτευμένος με τη γυναίκα του που δεν το κρύβει. Μάλιστα, την ημέρα των γενεθλίων της έγραψε δημόσια ένα απίστευτο μήνυμα στα social media που κάθε γυναίκα θα ήθελε να ακούσει! 

Μπορεί ένα ακριβό δώρο ή μία μεγάλη έκπληξη που δεν περιμένεις με τίποτα ανήμερα των γενεθλίων σου να είναι κάτι που θα σε ευχαριστούσε και θα σε ενθουσίαζε, όμως μερικές φορές είναι ακόμα πιο όμορφο ο άντρας της ζωής σου να σού κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση και μάλιστα με τα πιο όμορφα λόγια.

“Γιορτάζω τα γενέθλια της Βασίλισσάς μου σήμερα. Σε αγαπώ περισσότερο από ποτέ και είμαι τόσο ευγνώμων για τη ζωή που έχουμε χτίσει μαζί. Σε ευχαριστώ που κάνεις κάθε ημέρα τόσο συναρπαστική. Χρόνια πολλά" έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής στη γυναίκα του, στη λεζάντα μιας δικής της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Κάτι που φυσικά όχι μόνο αποκαλύπτει τον δυνατό έρωτα και την αγάπη που μοιράζονται οι δυο τους αλλά αποτελεί και το καλύτερο παράδειγμα ερωτευμένου άντρα που ξέρει πώς να ανανεώνει τον γάμο του και να συνεχίζει να μοιράζεται με το έτερόν του ήμισυ τα πιο δυνατά συναισθήματα. Στα γενέθλιά της λοιπόν, της έγραψε τα παραπάνω λόγια που σίγουρα θα ήθελε να ακούσει κάθε μία από εμάς από τον έρωτα της ζωής της. Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved