Σταρ του Χόλιγουντ πήρε δώρο στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα έναν... δονητή! (photos+video)
Hollywood

Σταρ του Χόλιγουντ πήρε δώρο στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα έναν... δονητή! (photos+video)

Είδαμε το βίντεο που ανέβασε η σταρ του Χόλιγουντ με τις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! 

Και εκεί, λοιπόν, που παρακολουθείς ένα υπέροχο βίντεο με τη διάσημη και κούκλα ηθοποιό του Χόλιγουντ να περιφέρεται με κοκτέιλ και υπέροχα ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ στο μοναδικά στολισμένο σπίτι της ετοιμάζοντας τα δώρα για συγγενείς και φίλους, ξαφνικά... προσγειώνεσαι από το δώρο που εκείνη αποφασίζει να κρατήσει για τον εαυτό της!

Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow η οποία μας άφησε με το εν λόγω βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο instagram να δούμε από την... κλειδαρότρυπα το υπέροχα στολισμένο σπίτι της και τις ετοιμασίες που κάνει η ίδια για τις φετινές γιορτές αλλά δεν περίμενε κανείς πως θα τη βλέπαμε με... πονηρό ύφος να κρατάει για τον εαυτό της έναν... δονητή που είχε επιλέξει αρχικά για να δώσει σε αγαπημένο της πρόσωπο ως δώρο!

Με το συγκεκριμένο βίντεο η διάσημη ηθοποιός έδινε τις συμβουλές της για αξέχαστα Χριστούγεννα και όμορφα δώρα προς τα αγαπημένα της πρόσωπα με έναν αφηγητή να λέει την ώρα των πλάνων: «Οι διακοπές πλησιάζουν και επειδή ποτέ τα πράγματα δεν πάνε όπως τα φαντάζεστε, πρέπει να απολαμβάνετε τη χαρά της προετοιμασίας.Οι γιορτές απαιτούν πολλή δουλειά, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για τα φώτα, το φαγητό, το styling και τα μαλλιά… σίγουρα το πιάσατε το μήνυμα... Κάντε κάτι για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1... Ναι, αυτός είναι ένας δονητής. Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας, αλλά κοιτάξτε και την άβυσσο… είναι επίσης χαρούμενη».

Δείτε το εν λόγω βίντεο...

https://www.instagram.com/p/B50gjSZFcw4
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved