Η σοκαριστική εξομολόγηση της Duffy:«Βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»
Hollywood

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Duffy:«Βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»

Η διάσημη τραγουδίστρια Duffy έκανε μια αποκάλυψη, η οποία αιφνιδίασε.

Η star, που πριν από δέκα χρόνια βίωνε με το «Mercy» την απόλυτη επιτυχία, αποτραβήχτηκε απότομα από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τώρα με ένα post της στο Instagram γνωστοποίησε τον λόγο.

Η Duffy σόκαρε τους εκατομμύρια followers και fans της, καθώς τους αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, βιασμού ο οποίος έγινε αφού ναρκώθηκε!

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω αυτό το μήνυμα. Αν και δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή αισθάνομαι μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το περασμένο καλοκαίρι και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα τελικά να μιλήσω.

Η αλήθεια είναι – είμαι καλά τώρα και ασφαλής – ότι βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για κάποιες μέρες. Επιβίωσα και η αποκατάσταση μού πήρε καιρό. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω από καρδιάς, όταν η καρδιά μου είναι σπασμένη. Και σιγά σιγά επανήλθε. Τις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιεύσω μια συνέντευξη… Και αν έχετε ερωτήσεις θα τις απαντήσω (...) Σας ευχαριστώ… Duffy» έγραψε.

Δείτε την φωτογραφία που κοινοποίησε...

Το hit που την έκανε παγκοσμίως γνωστή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved