Σκάνδαλο: Στο φως βίντεο με την Amber Heard να ερωτοτροπεί με άλλον στο ασανσέρ του Johnny Depp
Hollywood

Σκάνδαλο: Στο φως βίντεο με την Amber Heard να ερωτοτροπεί με άλλον στο ασανσέρ του Johnny Depp

Εν μέσω ενός πολύκροτου διαζυγίου, αυτού ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard, βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που "καίει" τη διάσημη ηθοποιό. 

Την ίδια ώρα που εκείνη κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό πως ήταν ένα τέρας που την έδερνε και τη χτυπούσε αλύπητα εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ, σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δημοσίευσε αποκλειστικά η Dialymail.com που δείχνει την Amber Heard να ερωτοτροπεί στο ασανσέρ του πολυτελούς διαμερίσματος του πρώην συζύγου της με τον δισεκατομμυριούχου Elon Musk.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Amber Heard είναι κλεισμένη στο συγκεκριμένο ασανσέρ με τον εραστή της και ερωτοτροπούν με πολύ πάθος.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Johnny Depp βρήκε την ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση στον πόλεμο που μαίνεται με την πρώην σύζυγό του η οποία τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας συνδέθηκαν ερωτικά, μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο Depp-Heard, γεγονός που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαμάχη που εξελίσσεται ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους.

Τώρα ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο σε αυτό το διαζύγιο κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, όμως είναι γεγονός πως η Amber Heard, μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο ηθοποιό, είχε εμφανιστεί δημόσια σε έξοδό της με τον Elon Musk, γεγονός που δείχνει πως... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο-φωτιά στην παρακάτω gallery όπως τις δημοσίευσε το Dailymail.com:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved