Συγκλονίζει η Duffy με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό της: «Με κρατούσε ναρκωμένη»
Hollywood

Συγκλονίζει η Duffy με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό της: «Με κρατούσε ναρκωμένη»

Πριν λίγο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι εξαφανίστηκε από το προσκήνιο λόγω κακής ψυχολογίας.

Η Duffy μέσα από ένα κείμενό της στο site της περιέγραψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον βιασμό της. Η 35χρονη τραγουδίστρια μέσα από την εξομολόγησή της είπε πως ο δράστης τη νάρκωσε και τη μετέφερε με αυτοκίνητο σε μια ξένη χώρα και τη βίασε στο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ακολουθεί το κείμενο-εξομολόγησή της από το site της duffywords.com:

«Ήταν τα γενέθλιά μου. Με νάρκωσαν σε ένα εστιατόριο, με νάρκωναν επί τέσσερις εβδομάδες και ταξίδεψα σε μια ξένη χώρα. Δεν θυμάμαι να μπαίνω στο αεροπλάνο και ανέκτησα τις αισθήσεις μου ενώ βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος εν κινήσει.

Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο δράστης επέστρεψε και με βίασε. Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθεια να διατηρήσω τις αισθήσεις μου στο δωμάτιο αφού συνέβη. Ήμουν κλεισμένη μαζί του για μία ακόμη μέρα. Δεν με κοιτούσε, έπρεπε να περπατάω πίσω του, είχα μερική συνείδηση για το τι μου συνέβαινε αλλά ήμουν χαμένη. Θα μπορούσε να με είχε ξεφορτωθεί. Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να το σκάσω για τη γειτονική πόλη ενώ κοιμόταν, αλλά δεν είχα χρήματα και φοβόμουν ότι θα καλούσε την αστυνομία μετά την απόδρασή μου, και ότι ίσως με εντόπιζαν ως αγνοούμενο άτομο. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη να αντέξω εκείνες τις ημέρες, αισθανόμουν όμως μια παρουσία που με βοήθησε να παραμείνω ζωντανή.

Γύρισα πίσω αεροπορικώς μαζί του. Παρέμενα ήρεμη και όσο φυσιολογική μπορούσα να είμαι υπό αυτές τις συνθήκες. Όταν γύρισα σπίτι, κάθισα, ζαλισμένη, σαν ζόμπι. Ήξερα ότι η ζωή μου κινδύνευε άμεσα, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ήθελε να με σκοτώσει. Με την ελάχιστη δύναμη που μου είχε απομείνει, το ένστικτό μου μού έλεγε να τρέξω, να το σκάσω και να βρω κάπου να ζήσω που δεν θα μπορούσε να με εντοπίσει.

Ο δράστης με κρατούσε ναρκωμένη σπίτι μου τέσσερις εβδομάδες. Δεν ξέρω αν με βίασε εκεί, μέσα σε αυτό το διάστημα, θυμάμαι μόνο να συνέρχομαι στο αυτοκίνητο στην ξένη χώρα και την απόδρασή μου, η οποία θα συνέβαινε τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω εικόνες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved