Jennifer Lopez: Αναβάλλεται ο γάμος της και σκέφτεται να παντρευτεί εναλλακτικά (video)
Hollywood

Jennifer Lopez: Αναβάλλεται ο γάμος της και σκέφτεται να παντρευτεί εναλλακτικά (video)

H Jennifer Lopez κι ο σύντροφός της Alex Rodriguez σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.

Η πανδημία, όμως, του Covid-19 πάγωσε τα σχέδιά τους, καθώς η Αμερική πλήγεται σημαντικά από την επέλαση του κορονοϊού. Η Λατίνα pop star μίλησε στην Ellen DeGeneres, «The Ellen DeGeneres Show», από το σπίτι της και μέσω skype.

Όπως όλοι, έτσι κι η JLO μένει στο σπίτι της με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, και περιέγραψε την κατάσταση στην DeGeneres, ενώ μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στον γάμο της.

«Τα προηγούμενα χρόνια έτρεχα συνέχεια και είναι πολύ όμορφο να είσαι στο σπίτι. Είχα σχεδιάσει να ξεκουραστώ λίγο καιρό μετά το Super Bowl και τα γυρίσματα του ‘World of Dance’”, είπε η Jennifer Lopez και συνέχισε “Οντως (ο κορωνοϊός) επηρέασε τα σχέδια του γάμου μας αλλά θα δούμε τι θα γίνει τώρα. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με τις ημερομηνίες. Απλά θα περιμένουμε μέχρι πού θα τραβήξει όλο αυτό, όπως όλος ο κόσμος».

Τότε, λοιπόν, η Ellen DeGeneres έκανε μια ανατρεπτική πρόταση στη Jennifer Lopez –με αφορμή το TikTok video της star στα social media- με εκείνη να της δηλώνει ότι θα το σκεφτεί. Συγκεκριμένα της πρότεινε να κάνουν έναν γάμο στο TikTok ki κι όταν βγούμε από όλο αυτό να κάνουν τον κανονικό.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved