Victoria Beckham: Τι; Δεν την έχετε δει ποτέ να χαμογελάει; Έχουμε φωτό-ντοκουμέντο με τον γιο της!
Hollywood

Victoria Beckham: Τι; Δεν την έχετε δει ποτέ να χαμογελάει; Έχουμε φωτό-ντοκουμέντο με τον γιο της!

Η Victoria Beckham, παρά το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες celebrities παγκοσμίως, είναι και η γυναίκα που δεν χαμογελάει σε καμία πόζα της. 

Έχει καταντήσει κάτι σαν... ανέκδοτο το όλο θέμα με το χαμόγελο της διάσημης σχεδιάστριας μόδας που σπάνια θα μας αφήσει να δούμε την... οδοντοστοιχία της μιας και δεν... το 'χει!

Να όμως που ο γιος της Cruz ήρθε να τα... γκρεμίσει όλα με μία και μοναδική φωτογραφία της μητέρας του που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Σ' αυτή ποζάρουν οι δυο τους και η Victoria δείχνει χαρούμενη καθώς βγάζει selfie με τον γιο της στο σπίτι.

Μάλιστα, ο πιτσιρικάς ανέβασε μαζί με τη φωτογραφία και το εξής σχόλιο: "Όπως φαίνεται η μαμά μου χαμογελάει!".

Αρχικά μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η διάσημη σύζυγος ενός από τους ωραιότερους άντρες του πλανήτη, του David Beckham κρύβει καλά όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη και την κάνουν να χαμογελά.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που χαμογελά σε αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Γιατί απλά τα παιδιά της είναι εκείνα που την κάνουν να χαμογελά περισσότερο από το κάθε τι στη ζωή της.

Πόσο κρίμα όμως που μία τόσο ωραία γυναίκα όπως η Victoria Beckham έχει υιοθετήσει μία συγκεκριμένη μανιέρα στον τρόπο που ποζάρει για τα φωτογραφικά φλας και δεν έχει επιτρέψει να ανακαλύψουμε αυτή την τόσο όμορφη πτυχή της...

Δείτε παρακάτω την επίμαχη φωτογραφία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved