Κορίτσια, ο Χεσούς! Ο καυτός στρίπερ της σειράς Toy Boy που έγινε σταρ μέσα σε μία νύχτα! (photos)
Hollywood

Κορίτσια, ο Χεσούς! Ο καυτός στρίπερ της σειράς Toy Boy που έγινε σταρ μέσα σε μία νύχτα! (photos)

O Χεσούς Μοσκέρα είναι ο hot στρίπερ της σειράς Toy Boy του Netflix που γνωρίζει τεράστια επιτυχία! Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός ηθοποιός που έγινε σταρ μέσα σε μία νύχτα; 

Δεν ήταν ποτέ όνειρό του να γίνει ηθοποιός και από τότε που θυμάται τον εαυτό του πάλευε για την επιβίωσή του μιας και προέρχεται από μία φτωχή οικογένεια που ζούσε στην επαρχία της Ισπανίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Χεσούς Μοσκέρα ήταν απλά τυχερός και κατάφερε να αποκτήσει τη φήμη, τη δόξα και τραπεζικούς λογαριασμούς με πολλά μηδενικά αφού εκείνος δεν είχε καταλάβει ακριβώς γιατί έκαναν οντισιόν για γυμναστές.

Πέρασε από αυτή την οντισιόν γιατί δεν είχε να κάνει τίποτα καλύτερο και στην αρχή δεν τον είχαν επιλέξει. Μάλιστα, όταν τον διέκριναν ανάμεσα στους άλλους υποψήφιους, επρόκειτο να του δώσουν έναν μικρότερο ρόλο στη σειρά Toy boy παραγωγής Netflix.

Μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί ο ίδιος ο Χεσούς για την ξαφνική απήχηση και δημοφιλία που είχε στον κόσμο, είχε πει πως αν ήξερε για τον ρόλο του στρίπερ για τον οποίο τελικά προοριζόταν: «θα έτρεχε μακριά και δεν θα δεχόταν τον ρόλο».

Στην ίδια συνέντευξη, είχε αποκαλύψει για τον συγκεκριμένο ρόλο: «Οι οντισιόν για τη σειρά γίνονταν στο γυμναστήριο. Δεν φαντάστηκε ποτέ ότι είχα το προφίλ αυτού που έψαχναν ή ότι θα έκανα κάτι στην τηλεόραση ή μπροστά σε κάμερα. Αλλά το έκανα, παρουσιάστηκα και τρεις εβδομάδες αργότερα με πήραν τηλέφωνο για τον πρώτο γύρο δοκιμαστικών».

Υπάρχουν όμως πολλά που δεν γνωρίζετε για τον 27χρονο ηθοποιό.

  • Όπως ότι δεν είναι σε σχέση. Δεν έχει πλησιάσει καν στην ιδέα του γάμου, δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ φωτογραφία του με κάποια σύντροφο και ο ίδιος φυλάσσεται πολύ καλά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.
  • Όχι πως δεν υπήρξαν φήμες που τον θέλουν να είναι ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του. Ο λόγος για την Maria Pedraza με την οποία παίζει στη σειρά Toy Boy και έχουν απαθανατιστεί σε έξοδό τους να μιλούν και να δείχνουν πολύ χαλαροί μεταξύ τους. Κανένας από τους δύο όμως δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το οτιδήποτε.
  • Δεν έχει κάποια σπουδαία δουλειά ως ηθοποιός στο ενεργητικό του. Το 2018 είχε συμμετάσχει στη σειρά “Down There” και ήταν το ξεκίνημά του αναλαμβάνοντας αυτόν τον μικρό ρόλο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και δούλεψε οκτώ ολόκληρους μήνες για τον ρόλο του.
  • Το όνειρό του δεν ήταν να γίνει ηθοποιός αλλά πρωταθλητής. Από την ηλικία των 12 ήταν ποδοσφαιριστής και μάλιστα έπαιξε σε κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας, όπως η Malaga B. και η Athletic Bilbao. Είναι όμως οπαδός της Real Μαδρίτης.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved