Κρυφοί εραστές διάσημοι ηθοποιοί! Η αποκάλυψη μετά από χρόνια (Photos)
Hollywood

Κρυφοί εραστές διάσημοι ηθοποιοί! Η αποκάλυψη μετά από χρόνια (Photos)

Μυστική ερωτική σχέση που κράτησε σχεδόν έξι δεκαετίες διατηρούσαν διάσημοι ηθοποιοί πίσω από τις πλάτες των εκάστοτε συζύγων τους.

Την αποκάλυψη για τον κρυφό έρωτα των δύο καλλιτεχνών κάνει στο νέο βιβλίο «Lady Lucille», ο Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας Ζιλ Λοτ, βιογράφος και φίλος του Τζόνι Χαλιντέι.

Το 1997 ο Τζόνι Χαλιντέι στην βιογραφία του με τίτλο «Destroy» μίλησε για τον μυστικό έρωτα της ζωής του, την Κατρίν Ντενέβ που αποκαλούσε με το ψευδώνυμο Λουσίλ.

«Όταν ήμασταν νέοι η Λουσίλ και εγώ κάναμε μια συμφωνία. Η αγάπη μας ήταν τόσο έντονη, τόσο αγνή, τόσο δυνατή, που ορκιστήκαμε, ό,τι και αν μας συμβεί, να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα».

Επρόκειτο για μια «συμφωνία καρδιάς» και όχι γραπτή, ο ένας σεβόταν τη ζωή του άλλου και παράλληλα, ο ένας στήριζε τον άλλο.

Όσο για τις ερωτικές συναντήσεις τους, τα μέτρα που λάμβαναν κάθε φορά για να μην τους αντιληφθούν οι παπαράτσι ήταν αυστηρά.

Ταξίδευαν με διαφορετικά αεροπλάνα και αυτοκίνητα και κύριο μέλημα του Τζόνι Χαλιντέι ήταν η προστασία της Κατρίν Ντενέβ από τα αδιάκριτα βλέμματα και τον Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved