Rihanna: Μέσα στη ζωή της πιο πλούσιας τραγουδίστριας του πλανήτη (photos)
Hollywood

Rihanna: Μέσα στη ζωή της πιο πλούσιας τραγουδίστριας του πλανήτη (photos)

Αν η πορεία της ζωής των ανθρώπων εξαρτάται από το χαρακτήρα τους, τότε η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι γεννήθηκε για να κάνει τη διαφορά.

Φωνή με ιδιαίτερη χροιά, ψυχοσύνθεση που αντέχει στις δυσκολίες και συμπεριφορά ανθρώπου που ξέρει να επι­στρέφει το καλό με την πρώτη ευκαιρία.

Το φτωχοκόριτσο από το Μπρίτζταουν των Μπαρμπέιντος, με το ναρκομανή και κακοποιητικό πατέρα, δούλευε για να συντηρήσει τη μητέρα και τα αδέλφια της και όταν οι γονείς της χώρισαν, στα 16 της χρόνια, άνοιξε τα φτερά της για την Αμερική, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της στη μουσική Βιομηχανία. Πριν από λίγες μέρες, η Rich List της εφημερίδας Sunday Times την τοποθέτησε στην κορυφή, ως την πιο πλούσια γυναίκα στο χώρο της μουσικής στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ζει από το 2019. Με περιουσία που ξεπερνά αυτή τη στιγμή τα 529 εκατομμύρια δολάρια, αφήνει πί­σω της τη Μαντόνα, τη Σελίν Ντιόν και τη Μπιγιονσέ.

Μπίζνες και πολυτέλεια

Σύμφωνα με το Forbes, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Ριάνα προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της, όμως η πανέξυπνη τραγουδίστρια, κατάφερε εκμεταλλευόμενη την επιτυχία της στο τραγούδι, να εισχωρήσει και στο χώρο των επιχειρήσεων. Ξεκίνησε τη δική της εταιρεία με είδη μακιγιάζ, τη Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH, το Σεπτέμβριο του 2017. Χρειάστηκαν μόλις 18 μή­νες για να έχει κύκλο εργασιών περίπου 570 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη συνέχεια ακολούθησε η συνεργασία με τον LVMH για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι, με ρούχα pret a porter, παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ η ίδια δημιούργησε και τον οίκο εσωρούχων Savage-X Fenty, το 2018, με στόχο να περιλαμβάνει ποικιλία μεγεθών ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους γυναικών.

Η Ριάνα, εκμεταλευόμενη την επιδραστικότητά της στα social media, γίνεται το μοντέλο για τα προϊόντα της, που τα προωθεί στο Instagram ακολουθώντας το παράδειγμα της Κάιλι Τζένερ. Τα 82,5 εκατομμύρια followers αγκάλιασαν θερμά την επιχειρηματική της προσπάθεια και αυτήν τη στιγμή η αξία της Fenty Beauty ανέρχεται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, με το ποσοστό της Ριάνα να είναι το 15%.

“Θέλω απλά να βλέπω τα πράγματα από τη δι­κή μου οπτική. Είμαι μια μαύρη νέα γυναίκα που λατρεύει και υιοθετεί τις ιδέες και την ενέργεια των νέων, θέλοντας να τις μετατρέ­ψει σε κάτι το πολυτελές, για έναν οίκο ειδών πολυτελείας , είπε η ίδια στο Γαλλικό Πρακτο­ρείο. Ζητά από τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις καμπύλες τους, να ζήσουν τη ζωή τους χω­ρίς να απολογούνται, ενώ φροντίζει να προ­σφέρει όπου μπορεί, επιστρέφοντας το καλό.

Το 2006 δημιουργεί το Ίδρυμα Believe για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες. Το 2012 ίδρυσε το Clara Lionel Foundation που έχει βραβευτεί από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ για τη φιλανθρω­πική του δράση και έχει πάρει το όνομά του από τη γιαγιά και τον παππού της. Το Μάιο, μάλιστα, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας ανακοίνωσε ότι προσφέρει 5 εκατομμύρια δο­λάρια στις φτωχές χώρες που επλήγησαν από τον κορονοϊό.

Διάσημοι έρωτες

Στην προσωπική της ζωή, πέρα από την κακοποιητική της σχέση με τον τραγουδιστή Κρις Μπράουν, βρέθηκε για ένα διάστημα στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν ζευγάρι με το Σαουδάραβα επιχειρηματία Χοσάν Τζαμίλ, του οποίου η οι­κογένεια είναι η 12η πλουσιότερη του αραβικού κόσμου, σύμφωνα πάντα με το Forbes.

Πριν από τη Ριάνα, ο επιχειρηματίας είχε σχέση με τη Ναόμι Κάμπελ, η οποία έμαθε για το δεσμό του με τη Ριάνα από τις εφημερίδες. Πολλοί, τότε, μίλησαν για αντιπαλότητα των δυο γυναι­κών, αλλά η Ναόμι το διέψευσε, λέγοντας: «Εί­μαστε εκεί έξω κάνοντας το ίδιο πράγμα και δίνοντας τον ίδιο αγώνα», είπε. Το τελευταίο διάστημα γράφεται ότι βγαίνει με τον Drake, όμως η ίδια δεν το σχολιάζει «Είμαι τόσο ντροπαλή που δεν θέλω καν να ξέρετε ότι εί­μαι ντροπαλή», είπε στο περιοδικό Interview.

Η Ριάνα ζει στο Λονδίνο από το 2019 για να βρίσκεται κοντά στην ομάδα που σχεδιάζει τη στρατηγική της εταιρείας της, ενώ δεν έχει βγάλει νέο CD από το 2016. Παρ' όλα αυτά και ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Def Jam Recordings, κα­νείς δεν μπορεί να την κουνήσει από την υψη­λή θέση που κατέχει στη μουσική βιομηχανία. Παράλληλα, θεωρείται και ένα πολύ δυνατό fashion icon, με τις εμφανίσεις της κατά και­ρούς να γίνονται viral, όπως εκείνο το κρυστάλλινο naked dress του 2014.

https://www.instagram.com/p/By0-6Ornbhz
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved