Naya Rivera: Στο φως λεπτομέρειες από τον ιατροδικαστή, που σοκάρουν! (pics)
Hollywood

Naya Rivera: Στο φως λεπτομέρειες από τον ιατροδικαστή, που σοκάρουν! (pics)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έχασε τη ζωή της η πρωταγωνίστρια το Glee, Naya Rivera βγήκαν στο φως από τις αρμόδιες Αρχές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση. 

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Βεντούρα ανέφερε για την άτυχη ηθοποιό: «Αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός και ο τρόπος θανάτου είναι το ατύχημα», αναφερόμενος βέβαια στο άψυχο κορμί της άτυχης 33χρονης η οποία βρέθηκε νεκρή μετά από μέρες εξαφάνισής της σε λίμνη στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για τη λίμνη Πίρου βορειοδυτικά του Λος Άντζελες στην οποία έχουν χάσει πολλοί τη ζωή τους λόγω των υπόγειων ρευμάτων της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια και ο γιος της δεν επέστρεψαν στο σπίτι και έτσι η οικογένειά τους άρχισε να τους αναζητεί. Ο γιος της άτυχης Naya βρέθηκε να κοιμάται μέσα στη βάρκα που είχε πάρει με τη μητέρα του για να εξερευνήσουν τη λίμνη. Κάποια στιγμή έπεσαν και οι δύο για να κολυμπήσουν όμως εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα, σύμφωνα με την κατάθεση του μικρού.

Την περασμένη Δευτέρα εντοπίστηκε, ύστερα από εξωνυχιστικές έρευνες της Αστυνομίας της το άψυχο σώμα της. Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Twitter ο ιατροδικαστής αναφέρονται τα εξής: «Διενεργήθηκαν ακτινογραφίες και πλήρης νεκροτομή. Τα ευρήματα της νεκροτομής συνάδουν με πνιγμό και η κατάσταση της σορού συμφωνεί με τον χρόνο που χάθηκε μέσα στη λίμνη. Δεν εντοπίστηκαν τραύματα ή ίχνη νοσήματος... Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη από την έρευνα ή την εξέταση της σορού ότι πιθανόν να έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της ναρκωτικά ή αλκοόλ, ωστόσο θα διενεργηθεί τοξικολογική εξέταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved