Οι τρελές απαιτήσεις των διασήμων- Ίλιγγος με τα ποσά που δίνουν
Hollywood

Οι τρελές απαιτήσεις των διασήμων- Ίλιγγος με τα ποσά που δίνουν

Ίλιγγος με τα ποσά που δίνουν σταρ στον «κοσμηματοπώλη του Μπέβερλι Χιλς» για να πραγματοποιήσει τις «τρελές» παραγγελίες του.

Μια διαμαντένια κουκουβάγια αξίας 430.000 ευρώ ισοφάρισε το ρεκόρ τον διαμαντένιου εμβλήματος της οικογένειας Τζάκσον, το οποίο είχε ζητήσει ο Μάικλ Τζάκσον από διάσημο κοσμηματοπώλη του Μπέβερλι Χιλς πριν πεθάνει. Αυτές είναι μόνο δυο από τις πιο ακραίες παραγγελίες που δέχτηκε ο Τζέισον, καθώς δεκάδα διάσημοι σχηματίζουν ουρά έξω από το κοσμηματοπωλείο του.

Την πόρτα του έχουν χτυπήσει κατά καιρούς η Τζένιφερ Λόπεζ, η Κιμ Καρντάσιαν και ποδοσφαιριστές, όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ζήτησε ένα μενταγιόν της αγαπημένης του φιγούρας από το βιντεοπαιχνίδι Fortnine, ,πληρώνοντας 85.000 ευρώ για να το αποκτήσει. Οι καλύτεροι πελάτες, όμως, του κοσμηματοπωλείου Jason Of Beverly Hills, όπως αποκαλύπτει ο Τζέισον στην «Daily Mail», είναι οι διάσημοι ράπερ οι οποίοι θέλουν να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους, φορώντας πανάκριβα περιδέραια και μενταγιόν φτιαγμένα από πολύτιμους λίθους, κυρίως από διαμάντια.

Πρόσφατα ο Τζέισον, μετά το αίτημα του ράπερ ΑSAP Rocky, δημιούργησε ένα μενταγιόν αξίας 260.000 ευρώ με την τρισδιάστατη αναπαράσταση του πρώην μέντορα του ΑSΑΡ Yams, ο οποίος πέθανε το 2015 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Κατα καιρούς ο κοσμηματοπώλης έχει σχεδιάσει κολιέ από διαμάντια και πολύτιμους λίθους με το σύμβολο ΑSΑΡ της δισκογραφικής εταιρίας ΑSΑΡ Μο των ράπερ.


Ο Ντρέικ, από την άλλη, έβαλε στο μάτι το «ρεκόρ» του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος συνεργαζόταν σχεδόν καθημερινά με τον Τζέισον για το οικογενειακό έμβλημα των Τζάκσον, το οποίο ονειρευόταν. Πριν πεθάνει ο «βασιλιάς της ποπ» πλήρωσε για το τελικό αποτέλεσμα 430.000 ευρώ, όσα είναι και τα χρήματα που έδωσε στον Τζέισον ο Ντρέικ για ένα κολιέ με το σύμβολο της δισκογραφικής εταιρίας του ΟVO, την κουκουβάγια, φτιαγμένο από διαμάντια.


Ο τραγουδιστής Κρις Μπράουν έβγαλε από την τσέπη του 215.000 ευρώ για να αποκτήσει ένα μενταγιόν με ένα ακριβές αντίγραφο σκελετού δεινοσαύρου, και δη τυραννόσαυρου, φτιαγμένο από χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια.
Πηγή Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved