Ηθοποιός αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από Covid-19 και είχε ένα περίεργο σύμπτωμα!
Hollywood

Ηθοποιός αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από Covid-19 και είχε ένα περίεργο σύμπτωμα!

Μόνο απανωτά φτερνίσματα είχε για αρκετές μέρες ο εν λόγω διάσημος ηθοποιός ο οποίος σε εμφάνισή του σε βραδινό talk show αποκάλυψε ότι είχε νοσήσει πριν από λίγους μήνες από τον κορονοϊό

Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό Brian Cox, πρωταγωνιστή της πολύ επιτυχημένης σειράς Succession ο οποίος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον φονικό ιό και παρ' όλο που είναι μεγάλης ηλικίας δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα εκτός από το έντονο φτέρνισμα για λίγες μέρες.

Μάλιστα, όπως είπε στην ίδια συνέντευξη, έμαθε ότι είχε αντισώματα του κορονοϊού όταν πρόσφατα πήγε στον γιατρό του για εξετάσεις ρουτίνας καθώς πάσχει από διαβήτη. Στη λήψη του αίματος και τις εξετάσεις που έκανε, ο γιατρός του τον ενημέρωσε ότι είχε περάσει κορονοϊό, χωρίς όμως να του παρουσιαστεί υψηλός πυρετός ή βήχας όπως συμβαίνει στους περισσότερους ασθενείς.

"Το πρόβλημα είναι ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ τίποτα το περίεργο" είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: "Για περίπου τέσσερις μέρες είχε απλά αυτά τα φτερνίσματα. Μόνο αυτό".

Επίσης αποκάλυψε: "Ο γιατρός μου μου είπε ότι τρεις ασθενείς του τού ανέφεραν ότι και εκείνοι είχαν μόνο έντονα φτερνίσματα και τίποτα άλλο".

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/B6a0khBjC1f
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved