Hollywood

Σε απόγνωση η Sharon Stone! Η αδελφή της παλεύει με τον κορονοϊό! (photos)

Gossip-tv Team

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και με την αγωνία να έχει φτάσει στο ζενίθ ζει τις τελευταίες μέρες η Sharon Stone αφού η αδελφή της Kelly νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω κορονοϊού

«Παλεύω για κάθε ανάσα. Σας παρακαλώ, κάντε το για όσους αγαπάτε: ζητήστε περισσότερα τεστ, περισσότερες μάσκες. Ζητήστε να φορούν όλοι μάσκα. Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να νιώσετε ποτέ έτσι, σας το εγγυώμαι! Το λέω με αγάπη. Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη όταν σκέφτομαι όσους δεν μπορούν να ανασάνουν» είπε σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Kelly Stone η οποία παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Όσο για την διάσημη ηθοποιό, μετά από όλα αυτά, ανέβασε στο instagram το εξής μήνυμα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κινητοποιήσει όλους όσοι την ακολουθούν. Έγραψε λοιπόν: «Η αδερφή μου, Kelly, η οποία έχει ήδη λύκο, τώρα έχει και κορονοϊό. Αυτό είναι το δωμάτιό της στο νοσοκομείο. Ένας από εσάς που δε φοράτε μάσκα το έκανε αυτό. Δεν έχει καλό ανοσοποιητικό σύστημα. Στο μοναδικό μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Στη χώρα της δεν κάνουν τεστ, παρά μόνο αν έχεις συμπτώματα και αν το κάνεις πρέπει να περιμένεις 5 μέρες για τα αποτελέσματα. Εσύ θα άντεχες να βρεθείς σε αυτό το δωμάτιο μόνος σου; Βάλε μάσκα. Για σένα και τους άλλους. Σε παρακαλώ».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη ηθοποιός από το δωμάτιο της αδελφής της στο νοσοκομείο οι οποίες πράγματι προκαλούν ρίγη:

Δείτε παραπάνω το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε η αδελφή της διάσημης ηθοποιού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved