O Nταν Μπράουν απάντησε με αγωγή στην αγωγή της πρώην συζύγου του
Hollywood

O Nταν Μπράουν απάντησε με αγωγή στην αγωγή της πρώην συζύγου του

Φως σε ένα εντελώς διαφορετικό μυστήριο υπόσχεται να ρίξει ο συγγραφέας του «Κώδικα Ντα Βίντσι».

Όχι σε κάποιο νέο βιβλίο του, αλλά στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο Νταν Μπράουν δεν θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για κάποια μυστική παγκόσμια συνωμοσία, αλλά έβαλε στόχο του να αποκαλύψει -όπως λέει- την αλήθεια για το μυστήριο που καλύπτει τα... νυχτοπερπατήματα του.


Ο 56χρονος Αμερικανός μυθιστοριογράφος απάντησε με αγωγή στην αγωγή της πρώην συζύγου του Μπλάιθ Μπράουν, με την οποία εκείνη τον κατηγορούσε ότι έφαγε τα χρήματα τους με τις ερωμένες του.


Στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η Μπλάιθ ανέφερε -μεταξύ άλλων- μια Ολλανδή δασκάλα ιππασίας και μια κομμώτρια. Αργότερα ο Νταν Μπράουν παραδέχτηκε ότι είχε βγει μερικά ραντεβού με την κομμώτρια, όταν ήταν εν διαστάσει με τη σύζυγο του, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε άλλη εξωσυζυγική σχέση. Με την εκδίκαση της αγωγής της Μπλάιθ να εκκρεμεί έμειναν να αιωρούνται οι καταγγελίες της, δημιουργώντας ένα κλίμα μυστηρίου για το τι ίσχυε για την εξωσυζυγική ζωή του συγγραφέα.


Στην αγωγή του ο δημιουργός του «Illuminati» κατηγορεί την Μπλάιθ ότι δεν νοιάστηκε καθόλου για την αποκάλυψη της αλήθειας και ότι στόχος της ήταν να τον ταπεινώσει και να τον δυσφημήσει. «Η αγωγή της σχεδιάστηκε για να με ταπεινώσει, να καταστρέψει την προσωπική μου ζωή, να καταστρέψει την επαγγελματική μου ζωή... αυτός ήταν ο σκοπός της» έγραψε ο Νταν Μπράουν στα δικαστικά έγγραφα που αποκαλύπτει η «Daily Mail». Υποστήριξε δε ότι είχε πάρει αποστάσεις από την Μπλάιθ από το 2013, όταν ύστερα από ομιλία του του είπε ότι «της γυρίζουν τα έντερα» να τον βλέπει στη σκηνή.

Πηγή Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved