H συγκλονιστική φωτό πασίγνωστης τραγουδίστριας - Η ουλή και η μεταμόσχευση
Hollywood

H συγκλονιστική φωτό πασίγνωστης τραγουδίστριας - Η ουλή και η μεταμόσχευση

Για πρώτη φορά η πασίγνωστη τραγουδίστρια μοιράζεται με τους followers της μια συγκλονιστική φωτογραφία και το μήνυμα της ανατριχιάζει.

Δείχνει την ουλή στο σώμα της και μιλά για τη μεταμόσχευση νεφρού.

«Όταν έκανα τη μεταμόσχευση νεφρού μου, θυμάμαι ότι ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να δείξω την ουλή μου. Δεν ήθελα να είναι σε φωτογραφίες, οπότε φορούσα πράγματα που θα το κάλυπταν.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αισθάνομαι σίγουρη για το ποια είμαι και για το τι πέρασα ... και είμαι περήφανη για αυτό. Συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε για τις γυναίκες, ξεκινώντας το @lamariette του οποίου το μήνυμα είναι ακριβώς αυτό ... όλα τα σώματα είναι όμορφα», αποκάλυψε μέσα από το Instagram της η Selena Gomez.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους οπαδούς μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη.

Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας.

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa», είχε αποκαλύψει η ίδια το καλοκαίρι του 2017.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved