Σάνεν Ντόχερτι: Ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού για όταν νικηθεί από τον καρκίνο
Hollywood

Σάνεν Ντόχερτι: Ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού για όταν νικηθεί από τον καρκίνο

Σοκάρει η τηλεοπτική Μπρέντα από τη σειρά Beverly Hills! Η Σάνεν Ντόχερτι ετοιμάζει βίντεο και επιστολές αποχαιρετισμού για όταν νικηθεί από τον καρκίνο.

Η Μπρέντα του Beverly Hills πριν από περίπου δυο χρόνια είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο στο στήθος και έκτοτε μοιράστηκε μαζί μας κάθε λεπτομέρεια της μάχης της σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο και να ωθήσει τις γυναίκες να κάνουν πιο συχνά εξετάσεις.

Ο καρκίνος επέστρεψε και έχει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, ο οποίος έχει κάνει μετάσταση και στην σπονδυλική της στήλη.

Η Ντόχερτι λοιπόν αποκάλυψε τις προθέσεις της για το γύρισμα αποχαιρετιστήριων βίντεο, τα οποία θα απευθύνει στην οικογένειά της και θα συνοδεύσει με χειρόγραφες επιστολές. Και όπως τόνισε η ηθοποιός θα ζήσει για ακόμη δέκα με δεκαπέντε χρόνια.

Μιλώντας στο περιοδικό Elle, η ηθοποιός είπε ότι υπάρχουν ακόμη πράγματα που θέλει να πει στην μητέρα της και ότι θέλει ο σύζυγός της, Κερτ Ισβαριένκο, να γνωρίζει το πόσο σημαντικός είναι για την ίδια.

«Όταν θα έρθει η ώρα να το κάνω, θα είναι κάτι το τελεσίδικο. Θα είναι σαν να βάζω την υπογραφή μου για τελευταία φορά, και τώρα δεν είναι η στιγμή για να το κάνω», είπε.

Και υπογράμμισε: «Νιώθω πάρα πολύ υγιής. Είναι δύσκολο να βάλεις τέλος στις υποθέσεις σου όταν αισθάνεσαι ότι θα ζήσεις για δέκα ή δεκαπέντε ακόμη χρόνια».

Αυτή την στιγμή, η Ντόχερτι ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία για τον περιορισμό της μετάστασης του καρκίνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved