Γνωστός ηθοποιός με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο σε ηλικία 44 χρονών
Hollywood

Γνωστός ηθοποιός με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο σε ηλικία 44 χρονών

ΣΟΚ! Γνωστός ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο 4 σε ηλικία 44 χρονών

Μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου δίνει ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του ‘90 «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» Dustin Diamond

Ο Diamond έχει καρκίνο σε όλο το σώμα του και αυτή τη στιγμή κάνει τον πρώτο γύρο χημειοθεραπείας.

Η ομάδα του ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση μέσω της σελίδας του στο Facebook, λέγοντας: «Αυτή την στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντάστιν έχει καρκίνο. Ο Ντάστιν θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες μόλις είναι διαθέσιμες καθώς και τα σχέδιά του». Η δήλωση περιελάμβανε επίσης μια διεύθυνση όπου οι θαυμαστές του μπορούν να στέλνουν κάρτες και τις ευχές τους στον 44χρονο πρωταγωνιστή της σειράς «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» αλλά ζήτησαν να μην σταλούν αιτήματα για αυτόγραφα «καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός».

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στην εκπομπή Today Show: «Είναι σοβαρά, αλλά δεν ξέρουμε πόσο σοβαρά είναι ακόμη». Και πρόσθεσε: «Θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δεν νιώθει και πολύ καλά. Είναι σε ένα άγνωστο νοσοκομείο στην Φλόριντα. Ελπίζουμε για γρήγορη ανάρρωση».

Ο ηθοποιός ανακάλυψε για πρώτη φορά ένα όγκο στον λαιμό του, ο οποίος οδήγησε στη διάγνωση. Ο εκπρόσωπος του ανέφερε επίσης ότι ο Dustin αντιμετωπίζει επίσης πόνο από το έρπητα ζωστήρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved