Ανακοίνωση-έκπληξη: Έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και πιστεύει πως έχει δίδυμα!
Hollywood

Ανακοίνωση-έκπληξη: Έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και πιστεύει πως έχει δίδυμα!

Ποτέ πριν δεν είχε σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά όμως φαίνεται πως τώρα χτύπησε το βιολογικό της ρολόι και "μίλησε" το μητρικό της φίλτρο. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα ανακοίνωσε πως προχώρησε σε εξωσωματική γονιμοποίηση και εύχεται να περιμένει δίδυμα!

«Συζητούσαμε για τον σχεδιασμό του γάμου μας όλη την ώρα και το ότι θέλουμε παιδί αλλά και ποιο όνομα θα του δώσουμε. Τώρα όμως είμαι πραγματικά χαρούμενη που προχωράμε στο επόμενο βήμα και θα έχουμε επιτέλους μια ζωή πραγματική.

Θεωρώ ότι το να κάνεις οικογένεια και παιδιά είναι όλο το νόημα της ζωής. Μέχρι στιγμής δεν είχα νιώσει αυτό το συναίσθημα γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος άξιζε την αγάπη μου. Τελικά τον βρήκα και είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση μας».

Ο λόγος για την Paris Hilton η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τον με τον Carter Reum με τον οποίο αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια. Μάλιστα τόνισε στη συνέντευξή της στην εκπομπή «The Trend Reporter with Mara»:

«Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση και ίσως να αποκτήσω δίδυμα. Η Kim μου είπε γι’ αυτήν τη διαδικασία. Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή».

Η Paris Hilton δεν αποκάλυψε τίποτα παραπάνω ούτε αν σκοπεύει να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του ή των παιδιών της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved