Οι σταρς του Χόλιγουντ έγιναν... MasterChefs!
Hollywood

Οι σταρς του Χόλιγουντ έγιναν... MasterChefs!

Διάσημοι το 'ριξαν στη μαγειρική με κριτή την εφημερίδα «Sun», που άλλους έχρισε... μετρ της κουζίνας και άλλους έστειλε στον «τάκο»...

Από τη Σάλμα Χάγεκ και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέχρι τη Ναόμι Κάμπελ και την Τζέρι Χόρνερ των Spice Girls, οι διάσημοι καταπιάνονται με τη μα­γειρική και άλλοι αποδεικνύονται... Masterchefs, ενώ άλλοι πηγαίνουν στον «τάκο» με τα πιάτα τους.

Τον ρόλο του κριτή των γευστικών δημιουργιών που έχουν αναρτήσει στα social media ανέλαβε η βρετανική εφημερίδα «Sun», μοιράζοντας βαθ­μολογίες που θα συζητηθούν.

Η Σάλμα Χάγεκ, που λατρεύει να κάνει διακοπές στα ελληνικά νη­σιά, έχει «θεσμοθετήσει» την Τρί­τη ως «ημέρα των τάκος», καθώς σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram μαγειρεύει το τυπι­κό έδεσμα των Μεξικανών. Η πρόσφατη δη­μιουργία της με αβγό, πικάντι­κα μανιτάρια, πιπέρι καγιέν, ντομάτα, σκόρ­δο και κόλιανδρο εντυπωσί­ασε τη βρετα­νική εφημερίδα, η οποία τη βαθμολόγησε με 5 στα 5.

Αντίθετα, βαθμολογία κάτω από τη βάση, με 2 στα 5, που θα τον έστελ­νε στον «τάκο» σε reality μαγειρικής, πήρε το ραγού μοσχαριού που ετοί­μασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο σύζυγος της Βικτόρια Μπέκαμ δεν έπεισε με την εμφάνιση του πιάτου του, ενώ, όπως αναφέρει η «Sun», έχα­σε και αρκετούς βαθμούς, διότι τραυματίστηκε με μαχαίρι ενώ έκοβε τις ντομάτες.

Το πιο όμορφο παντρεμένο ζευ­γάρι των ΗΠΑ, από την άλλη, άγγιξε την τελειότητα. Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χάιλι συνηθίζουν να μαγειρεύ­ουν μαζί σε ζωντανή μετάδοση στο facebook και προ ημερών έφτιαξαν στην κουζίνα τους μπισκότα, ανταλ­λάσσοντας συχνά πυκνά φιλιά. Μάλι­στα η Χάιλι έβαλε το δικό της «άγγιγ­μα» στη συνταγή, καθώς πριν ψήσει τα μπισκότα έβαλε από πάνω βούτυ­ρο, κερδίζοντας βαθμολογία 4 στα 5.

Η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον αρέσκε­ται να κατα­πιάνεται με την ιταλική κου­ζίνα και μάλι­στα έχει μαγει­ρική εκπομπή στο Youtube με τίτλο Cooking with Paris. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Όμως τα λαζά­νια με μοτσαρέλα και σάλ­τσα ντομάτας που ετοίμασε βαθμολογήθη­καν οριακά πά­νω από τη βάση, με 3 στα 5, καθώς η 40χρονη προσπάθη­σε να... τρίψει το μαλακό τυρί μοτσαρέλα με πλήρη αποτυχία.

Την ίδια βαθμολογία έλαβε και η Ναό­μι Κάμπελ, όταν δημοσίευσε στο Twitter βίντεο με hashtag #cookingwithnaomi στο οποίο μαγείρεψε πουτίγκα μπανά­νας. Πολλοί αναγνώστες της «Sun» δι­αμαρτυρήθηκαν στα social media όπου αναρτήθηκε το δημοσίευμα ότι το 3 στα 5 ήταν άδικο, καθώς η πουτίγκα φαινόταν υπέροχη και το 50χρονο μοντέλο σε καμία περίπτωση δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα της Χίλτον.

Αντίθετα, η Spice Girl Τζέρι Χόρνερ, που ετοίμασε γλυκά «σου της γιαγιάς», βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τη Σάλ­μα Χάγεκ, καθώς το πιάτο της βαθμο­λογήθηκε από τη βρετανική εφημερί­δα με το απόλυτο 5 στα 5 .

Τέλος, η Ρίτα Όρα άγγιξε αλλά δεν έπιασε την κορυ­φή με το ιταλικό πιάτο ζυμαρικών «πέ­νες αλά αραμπιάτα» που παρουσίασε στο You Tube, το οποίο βαθμολογήθη­κε με 4 στα 5.

Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια της Rita Ora:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved