Το μεγάλο πλήγμα στις Χρυσές Σφαίρες! Ο Τομ Κρουζ επέστρεψε πίσω τα βραβεία που είχε κερδίσει!
Hollywood

Το μεγάλο πλήγμα στις Χρυσές Σφαίρες! Ο Τομ Κρουζ επέστρεψε πίσω τα βραβεία που είχε κερδίσει!

Θαμπώνει όλο και περισσότερο η λάμψη των Χρυσών Σφαιρών που αποτελούσε πάντα προπομπό των βραβείων Όσκαρ.

Τα σκάνδαλα που έχουν αρχίσει να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο θεσμό, δίνουν και παίρνουν.

Προσφάτως μάλιστα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να προβάλει την απονομή για το 2022.

Το σοβαρό πλήγμα όμως ήρθε από τον Tom Cruise ο οποίος επέστρεψε στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), η οποία βρίσκεται πίσω από τις «Χρυσές Σφαίρες», τα βραβεία που έχει κατακτήσει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός είχε κερδίσει βραβεία για τις ταινίες «Γεννημένος την 4η Ιουλίου», «Τζέρι Μαγκουάιρ» και «Μανόλια». Σύμφωνα με το Deadline, απεστάλησαν πίσω στην έδρα της HFPA τα τρόπαια Καλύτερου Α' Ανδρικού Ρόλου, που κέρδισε ο Τομ Κρουζ για τους ρόλους του στις ταινίες «Jerry Maguire» και «Born on the Fourth of July», και Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή στην ταινία «Magnolia».

Λίγο καιρό πριν η Scarlett Johansson είχε κατηγορήσει τον θεσμό των Χρυσών Σφαιρών για σεξισμό επισημαίνοντας ότι μέλη της Ένωσης HFPA έκαναν σεξιστικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις τύπου ζητώντας από τους διάσημους συναδέλφους της να κάνουν μποϊκοτάζ.

Δριμύ "κατηγορώ" εξαπέλυσε και ο Mark Rufallo εναντίον των Χρυσών Σφαιρών ανεβάζοντας το εξής tweet: «Δεν μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι όταν παίρνουμε αυτό το βραβείο».

Να θυμίσουμε ότι οι Χρυσές Σφαίρες απονέμονται από το 1944 για τις καλύτερες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές εγχώριες και διεθνείς, όπως καθορίζονται από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved