Covid Love Story! Διάσημο ζευγάρι ξαναερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας!
Hollywood

Covid Love Story! Διάσημο ζευγάρι ξαναερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην πλειοψηφία των ζευγαριών κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορονοϊού παγκοσμίως, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ κατάφερε να ερωτευτεί ξανά και μάλιστα πολύ! 

Καλύτερη από ποτέ χα­ρακτήρισε ο Τζέιμς Μπρόλιν τη σχέση του με τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ εν μέσω πανδημί­ας, αφού η καρα­ντίνα τους έδωσε την ευ­καιρία να ερωτευ­τούν εκ νέου.

«Μας έθεσε εκτός ο Covid και οι γάμοι πολλών ανθρώ­πων δεν πήγαν καλά αυ­τούς τους 15 μήνες. Εμείς ερω­τευτήκαμε στην κυριολε­ξία αυτή την περίοδο, με το να είμαστε κολλημένοι μαζί και να προσπαθούμε να το κάνουμε να λειτουρ­γήσει. Κανείς από μας δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι και είμαστε καλοί στο να συζητάμε τα προβλήμα­τα.

Τα 23 (χρόνια γάμου) είναι καλύτερα από ποτέ, πρέπει να πω» ανέφερε ο Μπρόλιν.

Ο 80χρονος και η 79χρονη σύζυγός του γνωρίστηκαν τη δεκα­ετία του '90 και πα­ντρεύτηκαν λίγα χρό­νια μετά. Όπως λέει ο ίδιος, πολλοί από τους φίλους του τον είχαν αποθαρρύνει να την πα­ντρευτεί, γιατί ήταν «δύ­σκολη».

«Το άκουσα πολλές φορές, είναι δύσκολη. Εμένα μ' αρέσουν οι γυναίκες που έχουν άποψη, και είμαι ήρεμος. Εκείνη με βάζει στη δι­αδικασία να κάνω πράγματα που δεν θα πετύχαι­να διαφορετι­κά. Είμα­στε ο τέλει­ος συνδυα­σμός εμείς οι δυο» είπε, εξηγώντας ότι αλληλο­συμπληρώ­νονται πα­ρά τις δια­φορές τους. Παράλλη­λα αποκά­λυψε ότι πού και πού προσπαθεί να κάνει εκπλήξεις στη Στρέιζαντ, που ανανεώνουν τη σχέση τους.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved