Διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και το ανακοίνωσε στην εκπομπή της!
Hollywood

Διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και το ανακοίνωσε στην εκπομπή της!

Η εμβληματική δημοσιογράφος του CNNChristiane Amanpour, έκανε τους ακολούθους της να "παγώσουν" όταν ανακοίνωσε live πως διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και πως ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργείο. 

«Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο αφαίρεσης με επιτυχία και εδώ και μήνες υποβάλλομαι σε χημειοθεραπεία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και είμαι αισιόδοξη» είπε η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στο επίσημο προφίλ της εκπομπής που παρουσιάζει στο Twitter.

Η ίδια νιώθει ότι είναι τυχερή που είχε ιατρική ασφάλιση μέσα από τη δουλειά της και που οι γιατροί τη φρόντισαν «σε μία χώρα που υποστηρίζεται από ένα εξαιρετικό Σύστημα Υγείας».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

«Σας τα λέω όλα αυτά για να είμαι ευθύς αλλά πιο πολύ σαν ένα μήνυμα για έγκαιρη πρόληψη» είπε η ίδια καλώντας όλες τις γυναίκες να εξετάζονται προληπτικά.

Η Amanpour ξεκίνησε τη συνεργασία της με το CNN από την ίδρυσή του σχεδόν στις αρχές της δεκαετίας του '80 ως πολεμική ανταποκρίτρια και στη μετά ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και πολιτικών εκπομπών.

Πολλοί τη θυμούνται από τις ανταποκρίσεις της στο πεδίο μάχης στο Κουβέιτ μετά την ιρακινή εισβολή το 1990 αλλά και τα όσα μετέδιδε αργότερα στον Πρώτο πόλεμο στον Περσικό κόλπο. Τα επόμενα χρόνια βρέθηκε επίσης στο Σαράγεβο (1992-1995) για τον πόλεμο που οδήγησε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Το 2007 η Αμανπούρ τιμήθηκε από τη Βασίλισσα της Αγγλίας με το παράσημο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) για την προσφορά της στη δημοσιογραφία και φυσικά δεν είναι το μόνο τιμητικό βραβείο που έχει λάβει στην μακρόχρονη και γεμάτη λάμψη και επιτυχίες καριέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved