Hollywood

Μαϊάμι θυμίζει η Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας του Banderas! Οι πρώτες εικόνες!

Gossip-tv Team

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη και η πόλη ήδη μοιάζει με... Μαϊάμι. 

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης έχουν τοποθετηθεί Αμερικανικές σημαίες ενώ ένα από τα ιστορικά σινεμά, ο Αλέξανδρος, έχει μετατραπεί σε κλαμπ.

Επίσης ένα άλλο κτίριο θα μοιάζει με μουσείο, για τις ανάγκες πάντα της χολιγουντιανής ταινίας.

Σήμερα, μέχρι τις 13,30 το μεσημέρι (3/7) δεν είχε κάνει την εμφάνισή του ο Αντόνιο Μπαντέρας στο πλατό γυρισμάτων όμως ήταν πολλοί οι Θεσσαλονικείς που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο όπου γίνονται τα γυρίσματα προκειμένου να πάρουν μία ιδέα για το πώς αυτά γίνονται αλλά και για να δουν φυσικά από κοντά τον διάσημο ηθοποιό.

Να θυμίσουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός έφτασε στις 25 Ιουνίου στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer», με ιδιωτικό αεροπλάνο Gulfstream G200 Galaxy.

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και φυσικά τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με το thestival, ο Antonio Banderas με την παρέα του, οδηγήθηκε εκείνη την ημέρα σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου και συνεχίζει να διαμένει.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved