Adele: H Sirtfood δίαιτα που φημολογείται ότι τη βοήθησε να χάσει περίπου 50 κιλά!
Hollywood

Adele: H Sirtfood δίαιτα που φημολογείται ότι τη βοήθησε να χάσει περίπου 50 κιλά!

Μετά από σκληρό προσωπικό αγώνα και αφοσίωση, η Adele κατάφερε να χάσει τα κιλά που τη βάραιναν που όπως λέγεται ήταν περίπου 50 κιλά

Σύμφωνα μάλιστα με το βρετανικό «Marie Claire», η διάσημη Βρετανή τραγουδίστρια ακολούθησε τη λεγόμενη δίαιτα Sirtfood, που επιτρέπει την κατανάλωση σοκολάτας και κόκκινου κρασιού και έτσι κατάφερε να απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά.

Τον προηγούμενο Οκτώβριο, όταν η star εμφανίστηκε στο πάρτι του τραγουδιστή Drake, ντυμένη πειρατής, τα ΜΜΕ αντιλήφθηκαν πως είχε χάσει πολλά κιλά κι από τότε τα φώτα στράφηκαν σε αυτό το κομμάτι της.

Η Adele ανέβασε προ ημερών και νέα φωτό σήμερα προφανώς για να τιμήσει τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, τα επονομαζόμενα "Λιοντάρια" που έχασαν στα πέναλτι από τους Ιταλούς και τη Σκουάντρα Ατζούρα στον τελικό του Euro 2021.

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Αγγλίας με τα τρία λιοντάρια στο μέρος της... καρδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια μας έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο πολύ έχει αδυνατίσει. Τη φαρδιά φανέλα την είχε συνδυάσει με ένα μαύρο κολάν που αναδείκνυε την πολύ λεπτή, πλέον σιλουέτα της.

Τι ακριβώς είναι όμως η Sirtfood δίαιτα που φημολογείται ότι ακολούθησε η Adele καταφέρνοντας να χάσει τόσα πολλά κιλά;

Πίσω από τη συγκεκριμένη δίαιτα κρύβονται δύο μετρ του χώρου, ο Aidan Goggins και ο Glen Matten, που δημοσίευσαν για πρώτη φορά ατο 2016 ένα βιβλίο συνταγών με το όνομα Sirtfood.

Σύμφωνα με αυτή απαιτείται απόλυτη πειθαρχεία τόσο στις μερίδες όσο και στα υλικά! Όποιος υποβάλλεται σε αυτή καταναλώνει τροφές που είναι πλούσιες σε συγκεκριμένες φυτοχημικές ουσίες και καίνε το λίπος, αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και ρυθμίζουν το μεταβολισμό.

Τέτοιες «υπερτροφές» είναι τα μήλα, τα μύρτιλλα, το φαγόπυρο, η μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και το πράσινο τσάι, το κόκκινο κρασί, ή τα καρύδια.

Βασικό συστατικό της δίαιτας είναι οι σιρτουΐνες - οι πρωτεΐνες της μακροζωίας, καθώς επηρεάζουν κατά κύριο λόγο τις κυτταρικές διαδικασίες.

Δείτε παρακάτω πόσο έχει αλλάξει η Adele μετά την απώλεια βάρους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved