Paris Hilton: Μετά την είδηση ότι περιμένει παιδί ήρθε η διάψευση - Δεν είναι τελικά έγκυος
Hollywood

Paris Hilton: Μετά την είδηση ότι περιμένει παιδί ήρθε η διάψευση - Δεν είναι τελικά έγκυος

Η είδηση ότι η Paris Hilton είναι έγκυος κάνει τον γύρο του κόσμου όμως τώρα η διάψευση.

Η απάντησή της ήταν άμεση και... αρνητική μετά την κυκλοφορία των δημοσιευμάτων.
Η 40χρονη στο podcast της, “This is Paris” είπε χαρακτηριστικά «Δεν είμαι έγκυος ακόμα. Περιμένω να γίνει ο γάμος πρώτα».
«Το μόνο πράγμα που προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή είναι το νέο μου σόου στο Netflix», πρόσθεσε η ίδια.

Και η αδελφή της, Νίκι, δήλωσε ότι τα δημοσιεύματα είναι αναληθή, καθώς "βομβαρδίστηκε" με ερωτήσεις από θαυμαστές και δημοσιογράφους.

Το μόνο πράγμα που αποκάλυψε η Πάρις στο podcast ήταν ότι αυτή την περίοδο κάνει ραντεβού για το νυφικό της και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να... χωρέσει στην εντυπωσιακή δημιουργία το 2022, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Να θυμίσουμε πως η 40χρονη είναι αρραβωνιασμένη με τον Carter Reum.

«Όταν βρίσκεις την αδερφή ψυχή σου, απλά το ξέρεις, το νιώθεις. Ο αγαπημένος μου και εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο μας ραντεβού και με αφορμή τα γενέθλιά μου, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε να πάμε για δείπνο δίπλα στην παραλία, ο Carter μας οδήγησε σε μια καμπάνα στολισμένη με λουλούδια και γονάτισε. Είπα το “ναι”, ναι για πάντα! Δεν υπάρχει άλλος που θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου μαζί του», είχε χαρακτηριστικά η Paris Hilton στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μάλιστα, το διαμαντένιο μονόπετρο δακτυλίδι που της χάρισε ήταν φτιαγμένο ειδικά για την Paris Hilton, από τον καταξιωμένο σχεδιαστή κοσμημάτων Jean Dousset.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved