Izabel Goulart: Δεν παντρεύτηκε λόγω... κορονοϊού
Hollywood

Izabel Goulart: Δεν παντρεύτηκε λόγω... κορονοϊού

Στα ύψη ανέβασε τη θερμοκρασία στη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Η Βραζιλιάνα θεά της πασαρέλας συνεχίζει τις διακοπές της στο «νησί των ανέμων».

Η 36χρονη καλλονή, με προϋπηρεσία στις πασαρέλες της Victoria's Secret, φαίνεται πως λατρεύει το ελληνικό νησί, αφού το είχε επισκεφθεί και κατά τη διάρκεια της περσινής καλοκαιρινής σεζόν. Μάλιστα, διάλεξε και φέτος να μείνει σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς η Βραζιλιάνα το θεωρεί σπίτι της.

Μάλιστα, έτσι το αναφέρει στα βίντεο που ανεβάζει, σχολιάζοντας πως «επέστρεψα στο σπίτι μου». Αυτό οφείλεται στην ξεχωριστή σχέση που έχει με τη Σούλα Λιάκου.

Η διάσημη επιχειρηματίας, που διαφημίζει τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο, αφού τον λογαριασμό της στο Instagram τον ακολουθούν χιλιάδες αστέρες από όλο τον πλανήτη, κερδίζει τον κόσμο με την απλότητά της. Πρόσφατα η Πάρις Χίλτον σχολίασε κάτω από φωτογραφία της πως της λείπει, αλλά και πολλοί άλλοι μιλούν με θαυμασμό για τη «βασίλισσα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν. Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ κάνει τις prive βουτιές της στη σουίτα της, ενώ συνεχώς τραβάει βίντεο με την υπέροχη θέα από το δωμάτιό της.

Είναι γλυκιά, φιλική και, παρά τα νέα μέτρα που ελήφθησαν για το «νησί των ανέμων», δεν δυσανασχετεί, αλλά φροντίζει να χαλαρώνει μέσα στις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο. Λατρεύει τα ελαφριά κοκτέιλ και της αρέσει να τρώει καλό πρωινό.

«ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ».
«Μία από τις χαρές που έχω από τα προνόμια να βρίσκομαι εδώ είναι πως γνωρίζω ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Με κάποιους συνδεόμαστε με πραγματική
φιλία, ακόμα και αν περάσει μεγάλο διάστημα για να ξαναβρεθούμε. Με την Ιζαμπέλα έχουμε αναπτύξει μια δυνατή φιλία», εξηγεί στο «Secret» η Σούλα Λιάκου και αποκαλύπτει: «Είναι τελείως διαφορετική όταν τη γνωρίσεις. Είναι ένα φυσιολογικό
κορίτσι, χωρίς απαιτήσεις και παραξενιές, όπως κάποιοι μεγάλοι σταρ. Τη Μύκονο τη λατρεύει. Έρχεται για έναν μήνα κάθε φορά, ενώ τη θεωρεί σπίτι της. Επίσης, είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει!».

Η κ. Λιάκου, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι το διάσημο μοντέλο «θα παντρευόταν με τον αρραβωνιαστικό της, ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ, τερματοφύλακα της Αϊντραχτ, όμως ανέβαλαν τον γάμο λόγω COVID».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved