Τόλμη και Γοητεία: Η Μπρουκ Λόγκαν και ο Ερικ Φόρεστερ φωτογραφίζονται μαζί μετά από 34 χρόνια
Hollywood

Τόλμη και Γοητεία: Η Μπρουκ Λόγκαν και ο Ερικ Φόρεστερ φωτογραφίζονται μαζί μετά από 34 χρόνια

Η Τόλμη και Γοητεία είναι η μακροβιότερη σαπουνόπερα στην ιστορία της τηλεόρασης παγκοσμίως καθώς έκλεισε 34 ολόκληρα χρόνια προβολής.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από το κανάλι CBS στις 23 Μαρτίου του 1987 και συνεχίζει ακάθεκτη σε πολλές χώρες του κόσμου να αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών παγκοσμίως.

Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς τον Μάρτιο του 1987 μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστές της σειράς παραμένουν η Μπρουκ Λόγκαν και ο Ερικ Φόρεστερ. Τόσο για την Κάθριν Κέλι Λάνγκ όσο και για τον Τζον Μακ Κουκ η σειρά αυτή είναι ένας τεράστιος σταθμός στην καριέρα τους.

Η ηθοποιός πρόσφατα ανέβασε μια selfie τους από τα γυρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αγαπώ την δουλειά μου. Είναι τέλειο να εργάζεσαι με ανθρώπους τόσα πολλά χρόνια και να είναι ακόμη διασκεδαστικό», σημείωσε χαρακτηριστικά η τηλεοπτική Μπρουκ Λόγκαν στη λεζάντα της φωτογραφίας και όπως θα παρατηρήσεις και οι δυο ηθοποιοί παρά τα 60 plus χρόνια τους παραμένουν το ίδιο γοητευτικοί.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery

Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο (400 εκατομμύρια). Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988 και στη συνέχεια καθημερινά από την συχνότητα της ΕΤ3 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που σταμάτησαν τα κανάλια της ΕΡΤ, ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και αντικαταστάθηκαν από την Δημόσια Τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved