Baldwin: Απαρηγόρητος ο ηθοποιός που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα–Οι πρώτες φώτο μετά την τραγωδία
Hollywood

Baldwin: Απαρηγόρητος ο ηθοποιός που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα–Οι πρώτες φώτο μετά την τραγωδία

Ο Alec Baldwin πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας Rust στην οποία είναι συμπαραγωγός και πρωταγωνιστής και οι πρώτες φωτογραφίες του μετά το τραγικό περιστατικό κάνουν το γύρο του διαδικτύου! 

Ο πρωταγωνιστής και συμπαραγωγός της ταινίας, Alec Baldwin γύριζε μια σκηνή για τη νέα του ταινία «Rust», η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix, όπου έπρεπε να πυροβολήσει με ένα όπλο με άσφαιρα.

Όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, η σφαίρα ή θραύσμα της χτύπησε δύο άτομα στο σετ, τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας, Τζόελ Σόουζα.

Σύμφωνα με το BBC, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε επίσης σοβαρά και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο ηθοποιός εθεάθη να κλαίει μετά τον πυροβολισμό

Μάλιστα η φωτογραφία που ανάρτησε δημοσιογράφος του CBS στο Twitter, φαίνεται ο ηθοποιός να μιλάει προβληματισμένος στο τηλέφωνο στο σετ της ταινίας μετά την ανάκρισή του.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες από το περιστατικό, ενώ δεν έχουν απαγγείλει ακόμα κατηγορίες ούτε έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Οι πρώτες φώτο του Alec Badwin μετά την τραγωδία!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved