Hollywood

Τελευταία εξέλιξη: Το όπλο του Baldwin είχε αληθινές σφαίρες! Ψυχολογικό ράκος ο σταρ! (video)

Gossip-tv Team

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σετ γυρισμάτων του Νέου Μεξικού όπου ο Alec Baldwin χθες σκότωσε κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας που γυριζόταν εκεί. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Νew York Times, ο βοηθός σκηνοθέτη της ταινίας πήρε ένα όπλο και το έδωσε στον διάσημο ηθοποιό φωνάζοντας ότι είναι ακίνδυνο, κάτι που θα έπρεπε να σημαίνει ότι το όπλο δεν είχε πραγματικές σφαίρες και ήταν ασφαλές για τα γυρίσματα.

Σήμερα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας νέα στοιχεία καθώς οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός για να γυριστεί μία σκηνή με πιστολίδι, περιείχε αληθινή σφαίρα.

Η 42χρονη που σκότωσε κατά λάθος ο διάσημος ηθοποιός είναι η Χαλίνα Χάτσινς, μία από τις πιο αναγνωρισμένες διευθύντριες φωτογραφίας της Μέκκας του κινηματογράφου. Τραυματισμένος στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο σκηνοθέτης Τζοέλ Σόουζα, ο οποίος και πήρε εξιτήριο.

Ο ηθοποιός σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το συμβάν, δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα είχαν συμβεί.

«Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς» ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο 63χρονος ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για το πώς μπορεί να συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγο (της Χάτσινς) για να του προσφέρω υποστήριξη, στον ίδιο και την οικογένειά του».

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στην υπόθεση:

Διαβάστε επίσης:

Alec Baldwin: Η φράση που επαναλάμβανε σοκαρισμένος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο στα γυρίσματα

Η πρώτη ανάρτηση του Alec Baldwin: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω το σοκ»

Τραγωδίες σε γυρίσματα που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved