Έμα Στόουν – Γιώργος Λάνθιμος: Στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα της νέας τους ταινίας
Hollywood

Έμα Στόουν – Γιώργος Λάνθιμος: Στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έμα Στόουν πρωταγωνιστεί στην ταινία «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία κάνει πρεμιέρα και έδωσαν συνέντευξη τύπου για τη νέα τους ταινία στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πρωταγωνίστρια της πολυβραβευμένης προηγούμενης ταινίας του Λάνθιμου «The Favourite» συνεργάστηκε ξανά με τον Έλληνα σκηνοθέτη για τη μεσαίου μήκους «Βληχή», ανάθεση της ΕΛΣ και του NEON, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη μεγάλου μήκους του, «Poor Things», πλάι στους Μαρκ Ράφαλο και Γουίλεμ Νταφό.

Η ταινία «Βληχή» αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της ΕΛΣ και του ΝΕΟΝ «The Artist on the Composer», θα προβληθεί, συνοδεία μουσικών συνόλων, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2022. Η παραγωγή, από πλευράς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής της εξωστρέφειας.

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας κινηματογραφικός δημιουργός, αποδεχόμενος την πρόταση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ΕΛΣ Γιώργου Κουμεντάκη και της Διευθύντριας του ΝΕΟΝ Ελίνας Κουντούρη, υπέγραψε την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας μικρού μήκους Βληχή, η οποία γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο, με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Έμμα Στόουν και τον διακεκριμένο Γάλλο ηθοποιό Νταμιάν Μποννάρ.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης πόζαραν στους φωτογράφους και δείτε τους στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved