Kourtney Kardashian - Travis Barker: Οι πρώτες φωτό από τον θρησκευτικό τους γάμο στο Πόρτο Φίνο!
Hollywood

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Οι πρώτες φωτό από τον θρησκευτικό τους γάμο στο Πόρτο Φίνο!

Και με θρησκευτική τελετή ένωσαν τις ζωές τους η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker!

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας και μάλιστα όλοι οι εκλεκτοί τους καλεσμένοι βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες εκεί για να μοιραστούν μαζί τους την ευτυχία τους.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί μόλις πριν από λίγες μέρες με πολιτικό γάμο και απόψε (22/5) θέλησαν να κάνουν και τη θρησκευτική τελετή.

Η τελετή φιλοξενήθηκε στο εμβληματικό κάστρο του Πόρτο Φίνο, Castello Brown. Εκεί βρέθηκαν η Kim Kardashian και η Kloe Kardashian, η μητέρα τους Chris Jenner, οι μικρότερες εντε

Όπως σε κάθε σημαντική στιγμή, έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από πλευρό της Κόρτνεϊ, οι αδελφές της και άλλα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου.

Το ζευγάρι είχε καλέσει τους καλεσμένους του χθες σε ένα υπέροχο pre wedding party και όλοι μαζί έδειξαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους στο υπέροχο ιταλικό θέρετρο.


Χθες το βράδυ οι μελλόνυμφοι δείπνησαν με την οικογένεια σε πολυτελές γιοτ και φυσικά ακολούθησε τρελό πάρτι μέχρι το πρωί.

Όσο για την αποψινή θρησκευτική τελετή η Kourtney Kardashian ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το κάστρο κατά τις οποίες βλέπουμε το υπέροχο νυφικό της, καθόλου μίνιμαλ και για ακόμα μία φορά το ρούχο της έφερε την φιγούρα της Παναγίας όπως έκανε και με προηγούμενα outfits της. Ο γαμπρός φορούσε ένα σμόκιν που ταίριαζε απόλυτα με την πολύ πλούσια εμφάνιση της νύφης.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved