50 Cent: Η εμφάνιση του θρύλου της ραπ στη Μύκονο με την εντυπωσιακή σύντροφό του
Hollywood

50 Cent: Η εμφάνιση του θρύλου της ραπ στη Μύκονο με την εντυπωσιακή σύντροφό του

Ο 50 Cent, ήρθε, εμφανίστηκε λίγη ώρα και έφυγε από την Ελλάδα σε χρόνο... dt μιας και αυτόν τον καιρό κάνει συνεχόμενες εμφανίσεις κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Έκανε όμως μία εξαίρεση, για να εμφανιστεί μόλις μία φορά στη Μύκονο, σε μία βραδιά που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και για διάφορους λόγους.

Ο θρύλος της ραπ κατάφερε κατά την εμφάνισή του αυτή στο νησί των Ανέμων πριν από λίγες μέρες να ξεσηκώσει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να απολαύσει τις μοναδικές επιτυχίες του όπως τα In da Club, Part of the Game, 22 Questions, Back Down, Disco Inferno, Just a Lil Bit και άλλα.

Η σαμπάνια σε μπουκάλια με αναμμένους πυρσούς έρεε άφθονη στα vip τραπέζια για τα οποία η τιμή έφτανε ως και €20.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν την εμφάνιση του, ο 47χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης είπε να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ανέμων.

Απόλαυσε το ελληνικό φαγητό στην Μικρή Βενετία με θέα το ηλιοβασίλεμα μαζί με την 27χρονη σύντροφό του Jamira Haines ή αν προτιμάτε με το καλλιτεχνικό της Cuban Link, μοντέλο στο επάγγελμα, και μερικούς φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του νησιού και έδειχναν και οι δύο αρκετά κουρασμένοι. Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved