Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Βάζουν τέλος στις φήμες περί χωρισμού με ένα βίντεο

Gossip-tv Team

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε την απάντηση σε όλα τα δημοσιεύματα που ήθελαν να χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ.

Τις τελευταίες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου δημοσίευμα της Marca, ότι η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Αν και φαινόταν ότι η παραμυθένια τους σχέση θα είχε ένα ευτυχισμένο τέλος, τα νέα δημοσιεύματα έφεραν τα πάνω-κάτω.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για έναν πιθανό χωρισμό, αφού όπως τονίζουν ξένα άρθρα, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην προσπάθειά της να μη δώσει τέλος στον γάμο της έκανε τα πάντα... αλλά δεν άντεξε. Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ωστόσο, την Κυριακή (20/11), η Τζένιφερ Λόπεζ έβαλε με τον δικό της τρόπο, τέλος στις φήμες περί χωρισμού με τον Μπεν Άφλεκ.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με τον ηθοποιό, στο οποίο απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved