Hollywood

Καλό μεσημεράκι: Μόνικα Μπελούτσι: Η αγάπη για την Ελλάδα, η Κάλλας και η αφοσίωση στα παιδιά της

Gossip-tv Team

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή τις τρεις παραστάσεις που θα δώσει στο Ηρώδειο και μίλησε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

«Θα ήθελα πολύ να καταλάβω τη γλώσσα σας, είναι τόσο όμορφη» ήταν κάποια από τα πρώτα λόγια της διάσημης Ιταλίδας σταρ και στη συνέχεια μίλησε για τη Μαρία Κάλλας και για την αγάπη που τρέφει για τον θρύλο που δημιούργησε ως καλλιτέχνιδα:

«Στην πραγματικότητα πρέπει να πω ότι εμπνεύστηκα από τη διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και την σπουδαία γυναίκα αλλά και την ίδια στιγμή μία γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή η προσωπικότητα δημιουργεί ένα χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και την ΄δια στιγμή τόσο ευαίσθητη και εύθραυστη, τόσο ευάλωτη και γι’ αυτό είναι πηγή έμπνευσης ακόμα και σήμερα».

Η ίδια τόνισε στη συνέχεια: «Νομίζω πως αυτή την περίοδο πιο πολύ από ποτέ, χρειαζόμαστε την ποίηση, την ομορφιά και την ανθρωπιά»

Όσο για το αν είναι σήμερα αυτό που σκεφτόταν πως θα γίνει όταν ήταν μικρή, η Μόνικα Μπελούτσι αποκάλυψε: «Στην πραγματικότητα είμαι αυτό που ονειρεύτηκα γιατί όταν ήμουν πολύ μικρό το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Οπότε ζω το όνειρό μου και πρέπει να πω πως ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου».

Και συνέχισε:

«Δεν έχεις πάντα τον ίδιο στόχο στη ζωή συ, έχει να κάνει με την ηλικία όταν ήμουν νέα ήμουν πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα μου, τα ταξιδέψω, να κάνω ταινίες και πράγματα. Τώρα είμαι γυναίκα και ως γυναίκα φυσικά θέλω να έχω τη ζωή μου, τη δουλειά μου και το πάθος μου αλλά η προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Οι Ιταλοί είναι σαν τους Έλληνες! Είμαστε παρόμοιοι πολύ ήρεμοι και γλυκείς αλλά και πολύ παθιασμένοι γι’ αυτό πιστεύω ότι η μεσογειακή κουλτούρα είναι τόσο όμορφη. Επειδή είμαστε απρόβλεπτοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved