Δήμητρα Παπαδοπούλου: Διπλό θεατρικό… χτύπημα τη νέα σεζόν
Showbiz

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Διπλό θεατρικό… χτύπημα τη νέα σεζόν

Ο «παππούς» έχει ξανά πίεση, με την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου και τον Κώστα Βουτσά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Κώστα Αποστολάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!


Το έργο, που παίχτηκε με εξαιρετική επιτυχία για δύο σεζόν στο θέατρο «Αμιράλ» στο παρελθόν, επαναφέρει στο σανίδι ο Κώστας Σπυρόπουλος, ως παραγωγός πλέον, στο θέατρο «Ήβη». Για τον ρόλο του παππού ο Κώστας Βουτσάς έχει ήδη πει το «ναι». Το αποκάλυψε και ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του. Το σχήμα δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει, παραμένοντας πιστή στην απόφασή της να παίζει σε εμπορικές κωμωδίες. Ο Κώστας Αποστολάκης, επίσης, θα δώσει το «παρών» στην παράσταση. Ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί και παλιότερα με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, για δύο χρονιές στην επιτυχημένη παράσταση «Δεν μπορώ να μείνω μόνη». Για τους υπόλοιπους ρόλους της παράστασης θα αποφασίσουν από κοινού η Παπαδοπούλου με τον Σπυρόπουλο.
Αυτή τη φορά η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν θα παίξει, αλλά θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός επεξεργάζεται και επικαιροποιεί το κείμενο προκειμένου να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Με δεδομένη και αυτή τη δουλειά της, η Δήμητρα θα έχει τη νέα σεζόν διπλό θεατρικό χτύπημα, αφού θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά η παράσταση «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη» στο θέατρο «Χώρα».
Μια παράσταση interactive, στην οποία ο Γιάννης Ζουγανέλης ως σεξολόγος, εκτός από τα πάμπολλα σεξουαλικά προβλήματα του Κλέωνα Γρηγοριάδη και της Μαρίας Λεκάκη, θεραπεύει και αυτά των θεατών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved