Στράτος Τζώρτζογλου: Η δίαιτα που τον έκανε… «φέτες»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Η δίαιτα που τον έκανε… «φέτες»

Την δίαιτα και το πρόγραμμα διατροφής που τον έκανε να αποκτήσει ένα γραμμωμένο κορμί μοιράστηκε με δηλώσεις του ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά του σε καθημερινή εφημερίδα.

- Έχασες δώδεκα κιλά σε έξι εβδομάδες.
Έγινε με αφορμή μια φωτογράφηση που επρόκειτο να κάνω ενός πολύ δυνατού project που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο και αφορά τον μύθο των Αμαζόνων. Έπρεπε να είμαι πολύ αδυνατισμένος και γυμνασμένος γιατί υποδυόμουν τον Ηρακλή. Αν δεν είχα βέβαια την υποστήριξη του Σπύρου Μπουρνάζου, δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Όταν ήμουν πιτσιρικάς έκανα body building. Μάλιστα, είχα βγει τρίτος στο «Mr Αθήνα» και έβδομος στο «Mr Ελλάς». Οι μύες είχαν διαγραφεί τότε, οπότε το σώμα θυμάται. Η αλήθεια είναι ότι είχα να κάνω γυμναστική σχεδόν από τότε. Δεν έκανα επίσης ποτέ οργανωμένη δίαιτα. Τώρα βέβαια σ' αυτή την ηλικία που είμαι οφείλω να ομολογήσω ότι μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ευτυχώς είχα τον Σπύρο Μπουρνάζο.

- Του ζήτησες να σε αναλάβει;
Ηταν το είδωλό μου όταν ήμουν πιτσιρικάς. Θυμάμαι όταν κάναμε γυμναστική στη Νίκαια είχαμε μία φωτογραφία του Μπουρνάζου και μία του Σβαρτζενέγκερ.

- Φαντάζομαι ότι αρχικά δεν θα ήταν εύκολο.
Ο οργανισμός περνά διάφορες φάσεις. Στην αρχή μπορεί να είσαι ενθουσιασμένος και μετά να πέσεις σε κατάθλιψη γιατί αρχίζει και σε κουράζει αυτή η ιστορία. Το δύσκολο σημείο δεν ήταν να χάσω τα κιλά, αλλά να τα διατηρήσω. Στην Πάρο πήγαινα μόνος μου και άνοιγα το γυμναστήριο.

- Αισθανόσουν άσχημα για το σώμα σου;
Σχεδόν ποτέ, αλλά τον τελευταίο χρόνο επειδή είχα αρχίσει να τραγουδάω τη νύχτα και έπινα και πήρα πολλά κιλά. Έφτασα στο επικίνδυνο σημείο των ενενήντα κιλών, ενώ πάντα ήμουν εβδομήντα επτά. Είχα πάρει δεκατρία παραπανίσια κιλά.

- Σε ενοχλούσε;
Ένιωθα άσχημα ψυχολογικά και την ίδια στιγμή έβλεπα τον εαυτό μου να βαραίνει σε πολλά.

- Έπεσες ψυχολογικά με το που συνειδητοποίησες ότι πήρες κιλά;
Ναι. Από την πολλή δουλειά έτρωγα ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Δεν ήταν το ζητούμενο μόνο να αποκτήσω καλό κορμί. Πρωτίστως είναι θέμα υγείας. Επειδή άλλαξα τη διατροφή μου εξαφανίστηκαν οι πόνοι από το στομάχι μου. Εγινε καλύτερος ο ύπνος μου και φυσικά μπορούσα με μεγαλύτερη άνεση να κινούμαι στον χώρο ή να κάνω αθλήματα που μου αρέσουν.

- Ποια είναι η δίαιτα που ακολούθησες;
Το πρωί έτρωγα πέντε ασπράδια αβγού, που ήταν καθαρή πρωτεΐνη. Έπειτα από δύο ώρες έπινα πορτοκαλάδα ή έτρωγα μία μπανάνα. Το μεσημεριανό μου περιλάμβανε κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα. Έτρωγα οτιδήποτε είναι άσπρο κρέας. Μετά την προπόνηση προσπαθούσα να παίρνω πρωτεΐνη και το βράδυ έτρωγα ένα ελαφρύ γεύμα, όπως γιαούρτι με μέλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved