Η Ιζαμπέλα Φουστάνου και τα… κουφέτα
Showbiz

Η Ιζαμπέλα Φουστάνου και τα… κουφέτα

Η δημοσιογραφία ήταν το όνειρο της Ιζαμπέλα Φουστάνου και ο λόγος που βρέθηκε στα πανεπιστήμια Queen Mary και City σπουδάζοντας Πολιτικές Επιστήμες.

Δοκίμασε μια βουτιά στα βαθιά νερά της τηλεόρασης και γνώρισε την πραγματικότητα πίσω από τον όρο «δημόσιες σχέσεις» όταν συνεργάστηκε με εταιρεία PR.
Κάνοντας τον κύκλο της επέστρεψε στην αγκαλιά του συντρόφου της (και μετέπειτα συζύγου της) Γιάννη Δραγούνη που εξέδιδε τις Φωτοαγγελίες Ακινήτων. Η Ιζαμπέλα και ο Γιάννης αγαπούν την Ιταλία και τα road trips στην Τοσκάνη. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν όλοι οι δρόμοι (για την ορθόδοξη εκκλησία της Φλωρεντίας) οδήγησαν – καρμικά- στην Ρώμη.
Μετά το γάμο της, αρχίζει να δέχεται πληθώρα τηλεφωνημάτων όχι μόνο για συγχαρητήρια και ευχές αλλά –κυρίως- με απορίες για τα πεντανόστιμα κουφέτα της. «Βρισκόμουν σε μια δημιουργική και παραγωγική περίοδο της ζωής μου, οπότε γυρίζω και λέω στον άντρα μου ότι υπάρχει πιθανότητα το μελλοντικό επαγγελματικό μου βήμα να είναι μπροστά στα μάτια μου» δήλωσε η Ιζαμπέλα στο protothema. Με μια απενοχοποιημένη ανυπομονησία τηλεφωνεί προκειμένου να γίνει αντιπρόσωπος της εταιρίας που διαθέτει πάνω από δεκαοκτώ σημεία πώλησης στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου στην Ελλάδα. Πληροφορείται ότι υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από επιχειρηματία στην Αθήνα και την επόμενη μέρα το πρωί βρίσκεται σε πτήση με προορισμό το Μιλάνο. Πέρασε έξι μήνες κοπιάζοντας με τις γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, μετά προσπαθώντας μεσούσης κρίσης να στήσει την επιχείρηση της και κατάλαβε το νόημα της λέξης άγχος. «Είμαι τόσο χαρούμενη, ασχολούμαι μόνο με τις όμορφες στιγμές των ανθρώπων, έχει τύχει να φύγω στις τέσσερις το πρωί δένοντας φιογκάκια, κάτι που ακούγεται εύκολο αλλά πέρασα ολόκληρη εκπαίδευση μιας εβδομάδας στο Μιλάνο για να μάθω πώς να μην κοιτάει ο φιόγκος πολύ αριστερά ή δεξιά, χαίρομαι τόσο όμως όταν η πελάτισσα μου κάθεται με τις ώρες στο μαγαζί και δοκιμάζει όλες τις ποικιλίες αρκεί να βρει αυτό που ονειρεύεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved