Beyonce: Παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της της… βρωμάει!
Showbiz

Beyonce: Παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της της… βρωμάει!

Τι τραβάει και αυτός ο άμοιρος ο Jay-Z τώρα που η Beyonce είναι έγκυος! Μετά τις περίεργες λιγούρες της (ξέρετε αυτές που συνδύαζε παγωτό με κέτσαπ κ.τ.λ), τώρα της βρωμάει ο... σύζυγός της!

Ναι… καλά διαβάσατε. Δεν αντέχει λέει την μυρωδιά του η 30χρονη star. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην προώθηση του νέου της αρώματος «Pulse», στον Καναδά.

Η Beyonce άρχισε να εξηγεί το πόσο ευαίσθητη έχει γίνει απέναντι στις μυρωδιές μετά την εγκυμοσύνη της: «Μυρίζω τα πάντα. Αν κάτι μυρίζει άσχημα, το μυρίζω. Για να φανταστείτε, το άρωμα του άνδρα μου, αυτό που πάντα φορούσε και το λάτρευα, τώρα το μισώ».

Ωχ… Κρεβατομουρμούρα που θα έχει φάει ο ράπερ. Πάλι καλά δηλαδή που της βρωμάει η κολόνια του και όχι ο ίδιος ο Jay-Z!

Να δούμε τι άλλο θα μας πει η Beyonce που κατά τ΄άλλα μια χαρά τα πάει με την εγκυμοσύνη. Πιο ευτυχισμένη και δυνατή από ποτέ όπως η ίδια δηλώνει σε συνεντεύξεις της, περιμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Ήδη μάλιστα έχει αγοράσει ροζ μποτάκια Christian Louboutin για το κοριτσάκι που περιμένει, ενώ ο χαζομπαμπάς Jay-Z, λέγεται πως έχει παραγγείλει ολόκληρη γκαρνταρόμπα για την μοναχοκόρη του! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved