Νατάσα Θεοδωρίδου: «Είμαι μόνη μου δύο χρόνια»
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Είμαι μόνη μου δύο χρόνια»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της ότι είναι μόνη διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Σαμαρά!

«Είμαι μόνη σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια. Ούτε έχω αλλάξει, ούτε έχω δυσκολέψει. Στον έρωτα εξάλλου δε βάζεις κανόνες. Τον έρωτα και τον πόνο τραγουδάω, επομένως δεν γίνεται να έχω μια απόλυτα φυσιολογική ζωή, όπου όλα πηγαίνουν ρολόι», λέει η Νατάσα Θεοδωρίδου στο περιοδικό HELLO.

Η τραγουδίστρια μάλιστα τονίζει ότι ποτέ δεν έχει θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά της με κάτι απερίσκεπτο στις ερωτικές της επιλογές. «Οι επιλογές μου αφορούν πρωτίστως εμένα και κατ' επέκταση τα παιδιά μου, αλλά δε θα τα έθετα ποτέ σε κίνδυνο με κάτι απερίσκεπτο. Είμαι τόσο συνεπής που δεν μπερδέυονται αυτά τα δύο. Άλλο μητέρα, άλλο γυναίκα. Δεν έχουν επηρεαστεί τα παιδιά από μια δική μου συμπεριφορά. Όσο για τα λάθη στα οποία έχω μια επιρρέπεια, το θέμα είναι να τα συνειδητοποιείς και να τα κατανοείς» δηλώνει η Νατάσα!

Άραγε η τραγουδίστρια θα έκανε παιδί εκτός γάμου; Η ίδια απαντά:«Παντρεύτηκα, έκανα παιδιά γιατί αυτό όριζε η ψυχή μου και πίστευα ότι έτσι θα είναι για πάντα, ασχέτως αν στην πορεία διαψεύστηκα. Έχω δυο κόρες και θα ήθελα να είμαι καθαρή απέναντί τους . Να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας. Τις σέβομαι πολύ και θα ήθελα κι εκείνες να νιώθουν περήφανες για μένα σε ότι κάνω στη ζωή μου».

Τέλος αποκάλυψε: πως όταν μπαίνει σε μια σχέση στο μυαλό της είναι το... «για πάντα. Δεν μπαίνω σε μία σχέση για να φύγω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved